INSTITUT CAL·LÍPOLIS

Complex Educatiu de Tarragona

Autovia Salou s/n

ACTUALITAT

I jo què faig pel medi ambient? 23, 24 i 25 d'abril vine i participa en el Photocall : vull un món de colors


Els Alumnes de primer de Salut Ambiental dinamitzen l’activitat “ Vull un món de colors “ amb el material cedit per l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

Parlem d’un món de colors, perquè volem transmetre la idea que si tots reciclem, si tots minimitzem l’ús del transport privat, si tots estalviem energia... tindrem ciutats menys contaminades i grises.

Alumnes de l’Institut Cal·lípolis, professors/es i alumnes de l’Institut Pere Martell, ens han deixat una foto i una acció vers una societat més sostenible.


CAPGIRANT L'ECONOMIA. XERRADA / TALLER A CÀRREC D'ANTON AYMEMÍ.

Dijous 19 d'abril a les 12:00h.

Saló d'actes de l'Institut Cal·lípolis


Més imatges i més informació dins de recursos

V jornades Salut, Benestar i Lleure

Participa en les activitats organitzades pel comitè d'escoles verdes de l'institut Cal·lípolis.


El Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Acústica i Lumínica (SPCAL) de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, conjuntament amb el Servei d’Educació Ambiental, proposem als centres educatius de Catalunya una acció, “Fotografiem el soroll”, dins del programa d’activitats de la “2a Setmana Sense Soroll” que se celebrarà del 23 al 29 d’abril de 2018, coincidint amb el Dia Internacional de Sensibilització envers el Soroll.

Per participar-hi cal feu una fotografia i/o elaboreu un fotomuntatge on es mostrin diferents fonts de soroll acompanyades d’un missatge o reflexió que promogui la reducció de la contaminació acústica, i feu-ne difusió a les xarxes socials amb les etiquetes: #escolasensesoroll i #SSSoroll2018.


20 de març de 2018. Els alumnes del CFGS de Salut Ambiental i del CAS visiten l'exposició, Després de la fi del món , al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.
Després de la fi del món» és una exposició sobre el planeta del 2017, transformat irreversiblement en el planeta Antropocè després de dos segles d’intervenció de l’home en els sistemes naturals. Però també és una exposició sobre com arribarem al món de la segona meitat del segle XXI, i sobre la responsabilitat de la nostra societat envers les generacions que hi naixeran i creixeran.

La plataforma de comissariat de fotografia satèl·lit Overview dirigit per Benjamin Grant (US) ens enfronta en una instal·lació amb la realitat de la nova pell de la Terra

Charles Lim (SG) estrena la seva investigació sobre la terraformació de Singapur, un país fet de sorra artificial en guerra contra la pujada del nivell del mar.

Tomás Saraceno (AR) presenta Aerocè, un projecte d’arquitectura utòpica que imagina l’atmosfera com un nou territori per a l’expansió de la humanitat


L’estudi de disseny-ficció Superflux (IN/UK) ens trasllada a un apartament del 2050 en un món en què les sequeres i els huracans han canviat la nostra manera d’alimentar-nos.


L’enginyera i artista Natalie Jeremijenko (AU), un referent en les relacions entre art i ciència, instal·la a l’exposició la seu de la seva Clínica de Salut Mediambiental, per construir noves relacions mútuament beneficioses entre les diferents formes de vida que conviuen a la ciutat.

Els parcs de Catalunya organitzen una desena d'activitats pel Dia Mundial de les Zones Humides


Alliberament d’ocells recuperats, visites guiades, jornades i tallers sobre fotografia ambiental i canvi climàtic, o bicicletades serviran per implicar i conscienciar la ciutadania sobre la singularitat i conservació d’aquests espais. Les activitats tindran lloc entre el 2 i el 4 de febrer.

Informació de les activitats:


Enquesta de gestió de residus a l'Institut Cal·lípolis

Ja som més de dos cents els que hem participat en l'enquesta de gestió de residus.

I tu? Participa a través d'aquest QRI jo què faig pel Medi Ambient?. Photocall: Vull un món de colors