Coeducació a l'IES Manacor

La mujer de mi vida (9 de març)

Els alumnes de 2ºESO a l'àrea de Llengua i literatura castellana, per a la setmana de la dona, varen escriure un text a la “Mujer de su vida” i el varen penjar al hall del centre per compartir-ho amb tots.

Recopilatori definitiu.mp4

Microteatre (6 de març)

Dins el marc d’actes de la setmana “l’IES Manacor amb la dona”, l’alumnat de 1r d’ESO va representar sis peces de microteatre a diferents punts de la nostra ciutat (la residència de gent gran, l’espai na Camel·la, la Institució Alcover, el pub Bauxa, el restaurant Mig i mig i el cafè Can Lliro).

IES Manacor amb la dona. Programa. (5 de març)

Programa de l’IES Manacor per celebrar el dia de la dona.

La rateta que llegia a l'escaleta. Aula UEECO (4 de març)

Dia 4 de març, l’alumnat de l’aula UEECO va estrenar l’obra de teatre basada en el conte “la rateta que llegia a l’escaleta”.

Els més petits varen gaudir d’una rateta que guapa, llesta i valenta, vol llegir i busca amics per a compartir la seva afició.

SIN ELLAS LA HISTORIA ESTÁ INCOMPLETA (3 de març)

Dins els actes que tingueren lloc per celebrar el dia de la dona, els alumnes de 2n de batxillerat presentaren la biografia, les principals obres i algunes cites d’escriptores rellevants dins la nostra cultura.

REALITY SHOW: "CASTING A LA DONA DE L'ANY" (12 de febrer)

Els grups de 3r d’ESO varen organitzar un concurs per a escollir la dona de l’any entre totes les dones que han tengut un paper important en la nostra història.

Dona-li la volta (3 de febrer)

Vàrem estrenar nou mural pintat per @vinyesmargalida i @tembostudio per encàrrec de la Regidoria d'Igualtat de @ajmanacor.

RE-EVOLUCIÓ FEMENINA (17 de desembre)

Els alumnes de 1r d'ESO juntament amb Ennigulart - Laboratori creatiu varen dur a terme una activitat on es va proposar una mirada cap al feminisme des de l'art, fet per artistes contemporànies, diferenciant entre l'art fet per dones i l'art feminista, que pretén alterar els valors establerts per fixar les bases d'una nova manera de veure el món.

DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VOLÈNCIA DE GÈNERE (25 de nov.)

Dins el marc dels actes que es duen a terme a la comissió d'educació, es va fer un homenatge a les víctimes de la violència masclista que hi ha hagut aquest any fins al 25 de novembre. Es van utilitzar plantes que es sembraran al pati com a símbol de vida i en reconeixement a les víctimes de la violència masclista.

Mur de la vergonya (25 de nov.)

Al hall del centre es varen habilitar dos taulers d’anuncis: el mur de la vergonya i el mur de l'esperança.

Un professor es va encarregar de fer un recull de notícies de casos de violència de gènere i penjar-les al mur de la vergonya. Al mur de l’esperança s’han penjat les accions que nosaltres podem fer per a que les primeres no passin. També s’hi han penjat notícies d'avenços cap a la igualtat.

Guionistes teatrals (16 de nov.)

Els alumnes de 1r d’ESO varen tenir la llibertat d’escriure petites obres de teatre en relació a la dona, preparant així l’activitat de Microteatre.

Una classe ben dedicada a la creativitat i sensibilitat, amb l’ajuda de Toni Lluís Reyes.

Claustre segregat (23 d'octubre)

La comissió d'igualtat ens va fer reflexionar separant homes i dones al claustre del 23 d'octubre. Què trobau?