Boeken

Liefde & Vrijheid

Hoe één dag je leven voor altijd kan veranderen

De tweelingen Jamie en Sandra raken verdwaald in een wereld van angst en onderdrukking. Ze moeten de sleutel vinden om er weer aan te ontsnappen. Als ze het geheim ontdekken om te ontkomen verandert dat hun leven voor altijd. Van nu af aan ziet de wereld er een stuk aangenamer uit.

Het kernpunt van moeiteloos leven, geïllustreerd in een spannend kinderverhaal voor alle leeftijden. Aanbevolen voor lezers van 12 tot 125 jaar.

Moeiteloos

Leven en Werken in het Intuïtieve Tijdperk

De Moeiteloze manier van leven en werken volgens de Universele Beginselen van het Leven, vrijgemaakt van onderbewuste remmende factoren met PMA.

Krijg inzicht in het nieuwe Kwantum beeld van het Leven, leer volgens ware intuïtie te weten en te handelen met veel meer plezier, creativiteit en resultaat. Laat remmende angsten plaats maken voor vrije nieuwsgierigheid met een volledig PMA ‘Doe het Zelf’ programma. Alles wat je nodig hebt in één kaft.

De Wetenschap van Overvloed

Vertaling van de 100 jaar oude klassieker van Wallace Wattles

“The Science of Getting Rich” heette dit opzienbarende boek van Wallace Wattles toen het uitkwam in 1910. ‘Rijk worden’ had de gevoelswaarde van het creëren van overvloed. Wattles leert ons de principes van het Leven die nu 100 jaar later opmerkelijk actueel blijken te zijn.

Zijn 'science' blijkt een vooruitziende bewoording te zijn van het later te beschrijven 'Quantum Field' en de eigenschappen daarvan.