LLAR PARE LERCHUNDI: CAMPAMENT D'ESTIU


Tànger, Marroc


Del 2 de juliol al 21 de juliol

(dates aproximades)


Llar Infantil Pare Lerchundi


Perfil:

Estudiants des de 1r motivats cap a la intervenció amb nens i nenes i adolescents en situació de vulnerabilitat social. Responsables i dinàmiques, que s'impliquin i participin de manera activa amb els nens i nenes en activitats de lleure i foment de valors. Amb ganes d'aprendre i formar part d'un equip. Es valoraran els perfils amb formació pedagògica (educació, educació social, psicologia, treball social). Es valorarà el títol de monitor de lleure i lleure o experiència amb projectes d'infància.

Places:

Entre 2 i 4

Lloc:

Rue Ibn Zhor, 2 90000 Tánger (Marruecos).

Dates:

Del 2 de juliol al 21 de juliol (dates aproximades)

Idioma:

Castellà

*Idioma en què es desenvoluparà el projecte.

Identificació del projecte i de l'activitat:

Projecte social de l'Arxidiòcesi de Tànger iniciat el 1995 que té per objectiu complementar i donar suport al sistema educatiu públic marroquí. És un centre de dia on acudeixen menors entre 6 i 16 anys abans o després de la seva jornada escolar. Durant el curs escolar desenvolupa de dilluns a divendres les activitats següents: menjador, reforç escolar amb classes d'àrab, matemàtiques i francès, activitats culturals i esportives, programa de salut i higiene i suport a les famílies. Durant les vacances escolars d'estiu desenvolupa un campament d'estiu, on col·laboraran els voluntaris.

Els voluntaris s'incorporaran a l'equip educatiu del centre com a suport a les educadores a les activitats del campament d'estiu. Si l'equip de voluntaris té un perfil pedagògic, podrien ampliar-se les funcions a desenvolupar i impartir tallers de formació i intercanvi de coneixements i experiències.

Horari: De dilluns a divendres, de 09.00 a 15.30 hores. Aquest serà l'horari del campament destiu. Els voluntaris podrien donar suport a l'equip de cuina i menjador en cas que fos necessari.

Els voluntaris tindran l'oportunitat de conèixer altres projectes impulsats per obra social de l'arquebisbat.

Més informació:

Pàgina web del projecte https://hlerchundi.wordpress.com/, a més d'Instagram  https://www.instagram.com/hogar_lerchundi_tanger/?hl=ca

Descripció de les persones beneficiàries:

Menors entre 6 i 16 anys de famílies en risc d'exclusió social degut a escassos recursos econòmics, educatius, culturals i socials. Especial atenció a famílies monoparentals.

Formació prèvia:

Tots els estudiants seleccionats per al programa VOLA rebran formació comuna per a la participació a les activitats de voluntariat.

Consulta LA TEVA UNIVERSITAT als següents links per conèixer les dates de formació, el lloc i les condicions de la mateixa. No t'oblidis d'apuntar-te-les al teu calendari. Aquesta formació és obligatòria i forma part del projecte.

CATÓLICA PORTUGAL

Acompanyament en terreny:

L'acompanyament en terreny el farà Llar Pare Lerchundi durant tot el projecte. El seguiment de qualsevol incidència comptarà amb el suport de la persona de referència de la Universitat Loyola Andalusia.

Allotjament i manutenció:

La Llar Lundundi disposa de les instal·lacions necessàries per a l'allotjament, dues grans habitacions amb lliteres i accés a cuina i bany. Els àpats es faran a l'allotjament compartit, excepte l'esmorzar i el dinar del migdia que es podrien fer al projecte de dilluns a divendres.

L'allotjament i la manutenció suposen 25 euros/dia (dilluns a divendres, sopars no inclosos).

Cada voluntari/ària haurà d'aportar individualment una quantitat, igual per a tot, a la borsa comuna per sufragar les despeses de l'allotjament i la manutenció. Les quantitats exactes es comunicaran prèviament a l'arribada així com la forma de pagament.

La informació sobre la possibilitat i condicions de suport econòmic a aquests conceptes la trobaràs a continuació, consultant LA TEVA UNIVERSITAT:

CATÓLICA PORTUGAL

Transport:

L'estudiant assumeix la gestió i el pagament dels trasllats al lloc d'intervenció, i ha d'informar la universitat de referència del projecte sobre la data i l'hora d'arribada amb, com a mínim, 15 dies d'antelació.

Universitat de referència del projecte:

Universidad Loyola Andalucía (Juan Francisco Romero González)