Välkommen

Jag erbjuder dansterapi enskilt och i grupp, ger föreläsningar, workshops och kurser om dansterapi, kroppsspråk/ kroppskommunikation och kroppsbild med mera, både till privatpersoner och organisationer. Samt danskurser för ung som gammal.

Jag har mentoruppdrag för arbetsledare inom personlig assistans. Erbjuder också danskurser för barn, vuxna och äldre med psykiska, fysiska och intellektuella funktions eller fler funktionsvariationer. Är specialiserad på bebis – förälder, barn- föräldrarelationen och ger dans- & rörelselek från 3 månader upp till 5 år tillsammans med föräldern. Men för mer information om vad jag gör kolla gärna vidare på sidan eller hör av dig så berättar jag.

Är van att jobba med kunder som har personliga assistenter eller annan personal med sig.

Dans & Rörelsepraktiken Jessica Heuvels har ansvarsförsäkring och följer gällande lagstiftning.

Viktigt! Tidigare erfarenheter eller kunskap i dans är absolut inte nödvändigt, man behöver inte kunna dansa och funktionsvariationer inte är ett hinder för att gå i dans & rörelseterapi.

Kontakt

Mejla jessica@dansochrorelsepraktiken.com eller ring på telefonnummer 073-9049007

Utbildning i dansterapi

Batchelor of arts therapy examen, 240 hp i dans & rörelseterapi från Universitet Zuyd i Nederländerna 2009.

Vidareutbildning inom dansterapin

MPI Movement psychodiagnostic inventory del 1 & 2 avslutad 2010

Ways of Seeing international training program; specialisering inom barns psykiska hälsa, två års deltidsstudier avslutad 2017. Är nu certifierad utövare av metoden.

Kontinuerlig fortbildning via konferenser och utbildningsdagar.

Medlemskap

Professionell medlem i de svenska, nederländska och amerikanska föreningarna för dans och rörelseterapi. Styrelseledamot i svenska dans terapi föreningen 2010 -2014


Följ oss i sociala medier på Instagram