Dans- och rörelseterapeut, Medium & Healer

EVERYBODY & EVERYSOUL HAS A STORY TO TELL

Välkommen

Jag jobbar som dans- och rörelseterapeut, medium, healer och föreläsare

Som dans- och rörelseterapeut erbjuder jag dans- och rörelseterapi också kallat DMT enskilt och i grupp, ger föreläsningar, workshops och kurser om bland annat om dans- och rörelseterapi och kroppskommunikation både till privatpersoner och organisationer. Erbjuder också danskurser för barn, ungdomar, vuxna och äldre med psykiska, fysiska och intellektuella funktions eller fler funktionsvariationer eller psykisk ohälsa.

Jag undervisar i påbyggnadskursen i dans- och rörelseterapi DMT på Karlstads universitet. Handleder dans- och rörelseterapeuter under utbildning, i dansprojekt med inriktning på hälsa och tar emot mentor uppdrag inom personlig assistans . Är specialiserad på bebis – förälder, barn- föräldrarelationen och ger vid förfrågan dans- & rörelselek från 3 månader upp till 5 år tillsammans med föräldern. Är van att jobba med kunder som har personliga assistenter eller annan personal med sig.

Viktigt! Tidigare erfarenheter eller kunskap i dans är absolut inte nödvändigt, man behöver inte kunna dansa och funktionsvariationer är inte ett hinder för att gå i dans- och rörelseterapi.

Som medium & healer erbjuder jag medial vägledning, healing, kanaliserade personliga meditationer och husrensning. Både på plats på min mottagning på Sank Paulsgatan 22 i Stockholm och digitalt via Zoom. Det går även bra att boka mig för en gruppaktivitet som möhippa, företags event eller annat. Du hittar mer information under fliken mediala tjänster.


Dans & Rörelsepraktiken har ansvarsförsäkring och följer gällande lagstiftning.

Kontakt

Mejla jessica@dansochrorelsepraktiken.com eller ring på telefonnummer 073-9049007Utbildning i dansterapi

Batchelor of arts therapy examen, 240 hp i dans & rörelseterapi från Universitet Zuyd i Nederländerna 2009.

Utbildning i mediumskap

Certifierat medium av mediumen Barbro Eriksson och Marianne Danielsson, Energiplatsen Sundbyberg efter tvås träning. Klar 11 juni 2022.

Certifierad healer av Barbro Eriksson och Marianne Danielsson, Energiplatsen Sundbyberg. Klar den 4 december 2022.

Transmedium kurser med trans mediumet Christin Kromm Henri

Vidareutbildning inom dansterapin

MPI Movement psychodiagnostic inventory del 1 & 2 avslutad 2010

Ways of Seeing international training program; specialisering inom barns psykiska hälsa, två års deltidsstudier avslutad 2017. Är nu certifierad utövare av metoden.

Kontinuerlig fortbildning via konferenser och utbildningsdagar.

Annan utbildning

Utbildad i Dans för hälsa metoden av Anna Duberg 2019

Utbildad i Dance for Parkinson Mark Morris, nivå lärare 2017.

Medlemskap

Professionell medlem i de svenska och amerikanska föreningarna för dans och rörelseterapi. Styrelseordförande i Dans- och rörelseterapi föreningen DMT Sverige från 2020. Styrelseledamot i Svenska Dansterapi Föreningen 2010 -2014, Sveriges delegat i EADMT 2010-2014 och 2018 - 2021.

Följ oss i sociala medier på Instagram

Jessica Heuvels

Auktoriserad dans- och rörelseterapeut DMT

Certifierat medium

Certifierad healer

Way of Seeing Practitioner

Ordförande i Dans- och rörelseterapi föreningen DMT Sverige