Activitats

Dins el Programa de Centres Ecoambientals, els/les alumnes del 5è i 6è curs ens han realitzat uns video-tutorials per recordar-nos com gestionar correctament els residus que generam.

Premeu cada imatge per aprendre un poquet més.

On va cada cosa?

Separam correctament els/les mestres?

On llençam les coses a l'esplai?

Els plàstics i els nostres mars.

Els alumnes de 4t, 5è i 6è de primària han començat el projecte de Robòtica amb material de Lego. Clicau als següents enllaços i podreu veure algunes imatges.

Àlbum de fotos de 4t

Àlbum de fotos de 5è

Àlbum de fotos de 6è

Al següent enllaç podeu veure com expliquen els alumnes de 6è el què fan a robòtica.

Pagina web de robòtica de 6è

Els alumnes de 1r cicle hem passat dos dies al Palma Aquarium de colònies, i hem fet infinitat de coses: hem jugat, hem fet tallers de jardineria, hem visitat tot l'aquari, hem patinat i... hem dormit amb els taurons!

Pitjant al següent enllaç trobareu totes les fotos d'aquestes dies:

Avui els alumnes de 6è hem anat a la classe de 3r per explicar-los tot el què sabíem de "Les Energies" i al final els hem presentat els circuits elèctrics que havíem fet i els han pogut manipular. Aquí en teniu unes imatges.


DECORACIÓ DE NADAL

Els alumnes de 1r i 2n ja han començat a preparar la decoració de Nadal de l'escola. Ells són els encarregats de fer l'arbre.

tallers de plàstica

Els alumnes de 1r i 2n feim les sessions de plàstica junts i en grups. Aquí podeu veure algunes imatges d'un dels tallers de les tres darreres setmanes: cream fulles per a l'arbre del nostre passadís.

Els alumnes de 6è han ajudat als alumnes de 4t a aprendre a manejar un programa informàtic per fer presentacions! Ha estat una activitat cooperativa basada en l'aprenentatge entre iguals molt interessant i profitosa!

Còpia de la foto.JPG

STORYTELLING

Avui a l'hora del taller d'English d'infantil, ha vengut na Sally i ens ha contat dos contes en anglès als alumnes de 5 anys. Ens ha encantat! Gràcies per la visita!

halloween crafts

El passat dimarts dia 30 d'Octubre, a les classes d'Arts en anglès, vàrem aprofitar que el dia següent era Halloween per fer unes manualitats d'aquesta temàtica. Els grups grans, varen ajudar als grups petits, i ens ho vàrem passar genial!

Fent clic aquí, podeu veure algunes fotos dels tallers.

JORNADES FORMIGUES COOPERATIVES

Divendres 20 d'Abril i com a cloenda del projecte de Formigues Cooperatives del curs 2017-18, els alumnes de 6è de la nostra escola, juntament amb els del CEIP Blai Bonet de Santanyí, CEIP Migjorn de Cas Concos i el CEIP Calonge varen realitzar una diada de reptes cooperatius a l'escola de Santanyí. A continuació podeu veure una sèrie d'imatges del que varen fer.

Clicau damunt l'imatge per veure les altres.

El passat dimecres 28 de Març es va dur a terme la diada esportiva al camp de futbol del poble a càrrec del alumnes de 6è.

Al següent enllaç podeu trobar les imatges de la diada.

Imatges

Dia 17 d'Octubre a la escola vàrem realitzar el primer festival de tardor. Al següent enllaç podeu veure imatges i vídeos d'aquesta festa.