Activitats

Els alumnes de 1r cicle hem passat dos dies al Palma Aquarium de colònies, i hem fet infinitat de coses: hem jugat, hem fet tallers de jardineria, hem visitat tot l'aquari, hem patinat i... hem dormit amb els taurons!

Pitjant al següent enllaç trobareu totes les fotos d'aquestes dies:

Avui els alumnes de 6è hem anat a la classe de 3r per explicar-los tot el què sabíem de "Les Energies" i al final els hem presentat els circuits elèctrics que havíem fet i els han pogut manipular. Aquí en teniu unes imatges.


DECORACIÓ DE NADAL

Els alumnes de 1r i 2n ja han començat a preparar la decoració de Nadal de l'escola. Ells són els encarregats de fer l'arbre.

tallers de plàstica

Els alumnes de 1r i 2n feim les sessions de plàstica junts i en grups. Aquí podeu veure algunes imatges d'un dels tallers de les tres darreres setmanes: cream fulles per a l'arbre del nostre passadís.

Els alumnes de 6è han ajudat als alumnes de 4t a aprendre a manejar un programa informàtic per fer presentacions! Ha estat una activitat cooperativa basada en l'aprenentatge entre iguals molt interessant i profitosa!

Còpia de la foto.JPG

STORYTELLING

Avui a l'hora del taller d'English d'infantil, ha vengut na Sally i ens ha contat dos contes en anglès als alumnes de 5 anys. Ens ha encantat! Gràcies per la visita!

halloween crafts

El passat dimarts dia 30 d'Octubre, a les classes d'Arts en anglès, vàrem aprofitar que el dia següent era Halloween per fer unes manualitats d'aquesta temàtica. Els grups grans, varen ajudar als grups petits, i ens ho vàrem passar genial!

Fent clic aquí, podeu veure algunes fotos dels tallers.

JORNADES FORMIGUES COOPERATIVES

Divendres 20 d'Abril i com a cloenda del projecte de Formigues Cooperatives del curs 2017-18, els alumnes de 6è de la nostra escola, juntament amb els del CEIP Blai Bonet de Santanyí, CEIP Migjorn de Cas Concos i el CEIP Calonge varen realitzar una diada de reptes cooperatius a l'escola de Santanyí. A continuació podeu veure una sèrie d'imatges del que varen fer.

Clicau damunt l'imatge per veure les altres.

El passat dimecres 28 de Març es va dur a terme la diada esportiva al camp de futbol del poble a càrrec del alumnes de 6è.

Al següent enllaç podeu trobar les imatges de la diada.

Imatges

Dia 17 d'Octubre a la escola vàrem realitzar el primer festival de tardor. Al següent enllaç podeu veure imatges i vídeos d'aquesta festa.