Notícies

CONVOCATORIA AJUDES NEAE

Convocatoria NEAE curso 2024_2025 Firmada (1).pdf
CAN MISSES Escrit per a families beques NEE AMB LA DOCUMENTACIO 24-25 (1).pdf
ACLARIMENTS FAMILIA (1).pdf

INFORMACIÓ PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ CURS 24-25

Calendari del procés d'escolarització

Sorteig dels llinatges del procés d'adscripció EI, EP, ESO i han sortit: Riera Nadal 

Sorteig dels llinatges del procés d'admissió ha sortit: Cortés Fernández 

SIENDO EXTRAORDINADIOS

PREMI AL PROJECTE EDUCATIU

Dia 16 de Març les nostres companyes Eli i  Mar, anaren al I Congrés Siendo Extraordinario, celebrat a Mallorca per la Fundació Nemo. Aquest congrés elles foren les representants de l'escola per recollir el Premi rebut a la categoria Projecte Educatiu de Centre. 

AGRUPACIONES DE CENTROS

Al mes de novembre el Ministeri d'Educación i Formació Professional @educaciongob  ens va concedir l'ajuda  "Agrupaciones de Centros Educativos" amb el nostre projecte "Abriendo Fronteras" conjuntament amb els centres de Murcia (@ceipnuestraseñoradelaantigua de Monteagudo, Murcia i CEIP Jaime Sanz de Peñiscola, Castellò. És un projecte de dos cursos acadèmics on es realitzaran activitats conjuntes per posar en valor tant el patrimoni cultural com l'ambiental dels 3 centres educatius i les seves províncies.  

Taller Família i Gestió Tecnològica

Aquest programa de formació a famílies està regulat a través de la línia d'acció a famílies del Pla Nacional sobre Drogues, en col·laboració amb ADES (Associació per al desenvolupament de programes socials) i implementada pel Ajuntament d’Eivissa.

El programa familiar consta de 4 sessions de 2 hores cadascuna (8 hores de durada total) i es realitzarà en el Casal d’Igualtat en les dates 22, 24, 30 de gener i 1 de febrer, de 16.00 a 18.00h.

És una iniciativa destinada a afavorir els espais de convivència familiar, per a això han d'identificar el model més saludable de gestió de pantalles en la llar.

APeuaEscola.pdf

A PEU A L'ESCOLA

Us informem que pròximament es reactivarà una nova ruta escolar dins del projecte ''a peu a l'escola'' de l'ajuntament d'Eivissa. Com ja sabeu, aquest projecte té com a objectiu fomentar l'autonomia dels vostres fills i filles, reduir desplaçaments en vehicle privat i aconseguir emetre menys gasos efecte d'hivernacle. Les noves rutes comprenen els barris de Ses Figueretes i C'an Misses i s'estableix un sistema d'acompanyament mitjançant monitors.

Podeu trobar tota la informació, així com la sol·licitud per tramitar-ho online a la següent pàgina web:

Informació "A Peu a l'Escola"

RENOVACIÓ PARCIAL AL CONSELL ESCOLAR

Reunida avui la Junta Electoral del Consell Escolar, feim públic les candidatures provissionals dels diferents sectors, que trobareu publicades al plafó del hall de l'escola. Podeu dur a terme les respectives reclamacions fins dia 14 de novembre a les 12h. Gràcies!

circular consell escolar

Aqui us deixem amb algunes propostes que ens fan arribar des de l'Ajuntament.

Aquí us deixem amb les pròximes reunions de famílies, que es duran a terme a l'aula de referència. Gràcies!

AQUÍ PODEU ACCEDIR A LES AJUDES DE MENJADOR PER AL CURS 23-24

20230518130855582.pdf

Projecte de Direcció del Centre

Avui s'ha presentat el nou projecte de direcció, el qual ha estat valorat per la comissió de valoració creada per tal efecte, aquí us deixem l'acta de valoració del projecte presentat.