Publicacions

Bones festes a tothom!

Les festes de Nadal ja son aquí i ara toca descansar! Durant aquests dies cada aula ha preparat activitats, nadales i felicitacions per compartir amb la resta de l'escola, ja les heu vist? Des del CEIP Rafal Vell us desitjam unes bones festes!

RAFAL NADAL.mp4

A més a més, l'Institut de la Dona va venir a l'escola a filmar aquest preciós video. Aquestes festes, regala igualtat!

REGALA IGUALDAD_LAST VERSION.mp4

XERRADA SOBRE L'ASSATJAMENT ESCOLAR

El passat dimecres es va dur a terme una xerrada sobre l'assatjament escolar. Tant mestres com families vam poder conèixer i reflexionar una mica més sobre el tema.

Us facilitam a continuació una presentació amb els principals punts i conceptes tractats. En conclusió podriem resumir aquesta reuinó en una sèrie de punts:

  • L'assetjament és responsabilitat de TOTHOM i recau en TOTHOM poder evitar-ho.
  • En el calor de la família és important treballar amb els fills la CONFIANÇA I ELS VALORS. Els fills no han de tenir por a compartir els seus sentiments i emocions. Aquesta seguretat en l'entorn familiar li permetrà comunicar si està vivint una situació perillosa.
  • Com? Oferint temps de qualitat amb els fills. D'aquesta manera podrem establir ponts de comunicació.
  • Des de l'escola disposam d'una comissió de convivència i, a més a més, del programa de mediadors que funciona amb èxit des de fa quatre cursos.

Per més informació podeu contactar amb els ponents :

Julio Bonillo (Whatsapp: 692051811) i Toni Echeverría (Whatsapp: 653788159)

AC0S0 ESCOLAR

25N TAMBÉ EN LLIBRES

Amb motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones aquests dies hem estat dedicant temps a parlar sobre el gènere i els rols. Com sempre, hem intentat fer-ho a través dels contes i de la conversa i la reflexió. En els dos edificis de l'escola trobareu alguns llibres que poden ser grans regals per a grans i petits i que tracten aquesta temàtica. Us animam a pegar-hi una ullada!

#EscolesContraElMasclisme

#FeminismeALEscola

#SocCentreAdherit

#25N


INFANTIL


PRIMARIA

TALLER FOTOGRAFIATALLER DE FOTOGRAFIA

Continuen en marxa els Tallers Intercicle! En el Taller de Fotografia ens ho hem passat fantàsticament descobrint la fotografia analògica, hem vist els negatius i ens hem dedicat a fer algunes diapositives. Us enrecordeu? Animau-vos a treure els àlbums familiars!

CONEIXEM EL HIP HOP


Els alumnes de cinquè d’Educació Primària ja hem iniciat els tallers d’artística. Els divendres feim tres grups entre les dues classes. Un d’ells consisteix en l’aprenentatge d’una coreografia de Hip Hop, així com també, les bases principals d’aquest estil de ball.

D’aquesta manera, els alumnes de les dues classes tenen la possibilitat de conèixer-se i compartir més experiències de manera conjunta, afavorint així la seva interrelació.

Gràcies al taller d’artística, els infants desenvolupen les seves habilitats físiques, musicals i emocionals, ja que s’utilitza el cos com a eina d’expressió a través del moviment.

Volem compartir amb vosaltres les primeres sensacions d’aquest taller!


TALLERS D’ART

Tallers d'art intercicle!

Els alumnes del primer cicle (1er, 2on i 3er) ens mesclam un dia a la setmana per dur a terme aquests tallers tan interessants. Els tallers intercicle afavoreixen l’aprenentatge així com la interrelació dels nins/es del mateix cicle. Entre tots desenvolupam l'autonomia, aprenem a treballar amb una major diversitat de companys i a més a més... ens ho passam benissim!

En aquests primers tallers ens hem dividit en: Fotografia, Psicodelia, Escultura, Joan Miró i Publicitat.

Vos deixam un tast de com ha estat aquest procés, però prest en veureu els resultats!

MATES 2on

Matemàtiques a la vida diària!

Els infants de Segon B aprofitam quan feim el desdoblament d’Educació Física per treballar la resolució de problemes. Avui hem calculat quants euros ens va costar l’autocar per anar de sortida la passada setmana. Hem representat, hem calculat i hem comprovat. Un,dos,tres...problema resolt!!!

1r A CURS 2017-18.pdf

Recordem primer!

Els nins i nines de 2nA se'n recorden molt bé de quines coses varen fer el curs passat. Aquí teniu un resum fotogràfic del seu 1r curs a l'escola gran!

Sortida al parc de bombers i al Museu Krekovic

2on

El passat dimarts els grups de segon vam fer la nostra primera sortida del curs. Vam anar al Parc de Bombers i també al Museu Krekovic a visitar una exposició de fotografia.

També, clar, vam aprofitar per jugar una estona plegats! Ens ho vam passar genial!

Ja hem iniciat el curs!

Al CEIP Rafal Vell ja hem començat les classes i hem activat les xarxes! Aquestes setmanes ens hem dedicat a conèixer-nos entre nosaltres, la nostra nova aula i també hem començat a aprendre!

Us deixam algunes fotografies de l'inici de curs. Prest en tendrem més i anirem penjant novetats i activitats d'interès de cada aula!