Pada 29 Oktober 2024, telah berlangsung program Hari Interaksi Ibu Bapa yang diadakan dengan tujuan mengeratkan silaturahim antara ibu bapa, guru, dan pelajar. Program ini diisi dengan Solat Hajat dan Bacaan Yasin Perdana sebagai tanda kesyukuran dan memohon keberkatan Allah S.W.T.
Maklumat Program
Tarikh: Selasa, 29 Oktober 2024
Masa: 12:30 tengah hari - 3:30 petang
Program dimulakan dengan Solat Hajat berjemaah, diikuti dengan Bacaan Yasin secara bersama-sama oleh ibu bapa, guru, dan pelajar. Seterusnya, sesi interaksi dan perkongsian diadakan di mana ibu bapa berpeluang berbincang dengan para guru mengenai perkembangan anak-anak mereka.
Program ini disambut dengan penuh semangat dan telah berjaya mencapai matlamatnya dalam membina kerjasama yang lebih erat antara pihak sekolah dan keluarga. Semoga usaha ini dapat diteruskan untuk melahirkan generasi yang cemerlang dan berakhlak mulia.
Pihak sekolah merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada semua yang hadir dan terlibat dalam menjayakan program ini. Kehadiran ibu bapa dan sokongan yang diberikan sangat bermakna bagi pihak sekolah dalam usaha mendidik anak-anak kita.
#smahipoh #membinagenerasirabbani #solehwamusleh #spm2024