Начало

Добре дошли на страницата на Българското културно дружество Ян Бибиян в Карлсруе!


Дружеството Ян Бибиян благодари на всички членове за подкрепата и интереса към дейността ни и желае на всички деца много забавни мигове с нашите мероприятия.


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Уважаеми учителки
, скъпи деца, драги родители,


с вяра, надежда и любов стартира българското културно дружество „Ян Бибиян” новата 2016/2017 учебна година.

Скъпи деца пожелаваме ви отново интересна и вълнуваща учебна година. Нека всеки от вас да затвърди знанията си за България, българския език и култура. Помнете, че вие сте бъдещето и независимо, че живеете в чужбина, нашите български корени са една неизменна част от историята на Европа,
съюза и континента, в който живеем.

Специален поздрав за новите ученици: добре сте дошли в нашето училище! Надяваме се то да ви допадне и да ви вдъхнови да пренасяте богатството на българската култура през поколения и граници. Пожелаваме ви да намерите тук нови приятели, с които да можете да си говорите и играете на български.


Уважаеми учителки, пожелаваме ви много здраве, вдъхновения и сили, за да раздавате своите знания, опит и любов на нашите деца. Благодарение на вашата всеотдайност и усилия, нашето българско училище съществува вече 4 години.


Драги родители, на вас ви пожелаваме търпение и любов, за да подкрепяте децата си в изучаването на българския език и култура. Подарете им най-доброто от себе си – познанията си за България.


На добър час Ви желае екипът на Ян Бибиян!


__________________________________________________________________________________________________________________________________

За тези, които биха искали да затвърдят знанията си, ще намерите тук материали от учебния план и актуалните домашни работи.