Home

EHBO Montfoort is een van de vele afdelingen van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO. Als EHBO vereniging organiseren wij in Montfoort diverse EHBO cursussen. Ook verzorgen wij de herhalingslessen die nodig zijn voor het up-to-date houden van uw EHBO kennis en diploma.

Kijk hier voor het EHBO cursusaanbod van onze vereniging.

ACTUELE INFORMATIE

Annuleringen

In navolging van de door de overheid opgestelde richtlijnen, zijn alle herhalingslessen en cursussen tot en met 6 april 2020 geannuleerd. Over de gevolgen, eventuele nieuwe data e.d. wordt u later geïnformeerd.

De geplande ledenvergadering van donderdag 2 april 2020 zal worden verplaats. Over de nieuwe datum zal u geïnformeerd worden.


Herhalingslessen EHBO 2019/2020

In oktober starten de herhalingslessen. De eerst herhalingsles op de donderdagavond is op 3 oktober 2020 en start om 20.00 uur. De zaterdag herhalingslessen starten op 12 oktober 2020 om 9.00 uur. Voor de herhalingslessen op zaterdag bent u ingedeeld, zoals via de e-mail is doorgegeven. Mocht u verhinderd zijn of willen ruilen dan is dat alleen mogelijk als u dit via e-mail (info@ehbomontfoort.nl) aanvraagt.

Beginnerscursus EHBO

Meld u nu aan voor de beginnerscursus EHBO! De cursus wordt gegeven in het najaar van 2020 en gaat door bij voldoende deelnemers. De kosten voor deze cursus zijn € 250,- inclusief examen en cursusboek. Meer informatie over de cursus kunt u hier vinden.

De data voor het nieuwe seizoen kunt u hier inzien.

Handige apps

  • De Reanimatie app | Deze app is bedoeld voor mensen die een reanimatie-/AED-cursus hebben gevolgd. Het helpt om uw kennis van reanimeren op te frissen. De app biedt ook audio-ondersteuning bij het verlenen van hulp bij een hartstilstand. De Reanimatie app is gratis te downloaden via De Hartstichting.
  • De EHBO app | Deze app geeft u kort en bondig (gesproken) instructies bij verschillende ongevallen, zorgt ervoor dat u gemakkelijk de dichtstbijzijnde AED vindt en geeft u de route naar de dichtstbijzijnde EHBO-post in een ziekenhuis of huisartsenpost. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om direct 112 te bellen. De EHBO app is gratis te downloaden via het Rode Kruis.