Home

EHBO Montfoort is een van de vele afdelingen van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO. Als EHBO vereniging organiseren wij in Montfoort diverse EHBO cursussen. Ook verzorgen wij de herhalingslessen die nodig zijn voor het up-to-date houden van uw EHBO kennis en diploma.

Kijk hier voor het EHBO cursusaanbod van onze vereniging.

ACTUELE INFORMATIE

Ledenvergadering donderdag 8 april 2021 om 20.00 uur

Via de e-mail heeft u een uitnodiging ontvangen voor de ledenvergadering van donderdag 8 april 2021. De ledenvergadering wordt gehouden in Zalencentrum en Verenigingsgebouw St. Joseph | Heiliglevenstraat 4 | 3417 HL Montfoort.

Voor deelname aan de vergadering moet u zich schriftelijk aanmelden. Dit kan door een e-mailbericht te sturen naar info@ehbomontfoort.nl. De vergadering zal plaatsvinden geheel volgens de, door het RIVM, opgestelde Covid-19 richtlijnen.

Herhalingslessen EHBO 2020/2021

In oktober starten de herhalingslessen. Uiteraard vinden deze plaats volgens de, door het RIVM, opgestelde Covid-19 richtlijnen. De eerst herhalingsles op de donderdagavond is op 1 oktober 2020 en start om 20.00 uur. De zaterdag herhalingslessen starten op 10 oktober 2020 om 9.00 uur. U bent hierover, via een e-mailbericht, geïnformeerd.

Beginnerscursus EHBO

Meld u nu aan voor de beginnerscursus EHBO! De cursus wordt gegeven in het najaar van 2020 en gaat door bij voldoende deelnemers. De kosten voor deze cursus zijn € 250,- inclusief examen en cursusboek. Meer informatie over de cursus kunt u hier vinden.

Handige apps

  • De Reanimatie app | Deze app is bedoeld voor mensen die een reanimatie-/AED-cursus hebben gevolgd. Het helpt om uw kennis van reanimeren op te frissen. De app biedt ook audio-ondersteuning bij het verlenen van hulp bij een hartstilstand. De Reanimatie app is gratis te downloaden via De Hartstichting.

  • De EHBO app | Deze app geeft u kort en bondig (gesproken) instructies bij verschillende ongevallen, zorgt ervoor dat u gemakkelijk de dichtstbijzijnde AED vindt en geeft u de route naar de dichtstbijzijnde EHBO-post in een ziekenhuis of huisartsenpost. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om direct 112 te bellen. De EHBO app is gratis te downloaden via het Rode Kruis.