Ehbo montfoort

EHBO Montfoort is een van de vele afdelingen van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO. Als EHBO vereniging organiseren wij in Montfoort diverse EHBO cursussen. Ook verzorgen wij de herhalingslessen die nodig zijn voor het up-to-date houden van uw EHBO kennis en diploma.

Kijk hier voor het EHBO cursusaanbod van onze vereniging.

ACTUELE INFORMATIE

Reanimatiecursus 2023

Op woensdagavond 8 maart 2023 start er een reanimatiecursus in Zalencentrum en Verenigingsgebouw
St. Joseph te Montfoort. Meer informatie kunt u hier vinden.

Beginnerscursus EHBO

Meld u nu aan voor de beginnerscursus EHBO! De cursus op 1 oktober 2022 en gaat door bij voldoende deelnemers. De kosten voor deze cursus zijn € 250,- inclusief examen en cursusboek. Meer informatie over de cursus kunt u hier vinden.

Herhalingslessen EHBO 2022/2023

In september starten de herhalingslessen. Uiteraard vinden deze plaats volgens de, door het RIVM, opgestelde Covid-19 richtlijnen. De eerst herhalingsles op de donderdagavond is op 29 september 2022 en start om 19.30 uur. De zaterdag herhalingslessen starten op 12 november 2022 om 9.00 uur. U wordt hierover, via een e-mailbericht, geïnformeerd.

60-jarig jubileum Paul Hillenaar

Op maandag 16 mei 2022 was er een klein feestje vanwege het 60-jarige jubileum van ons lid Paul Hillenaar. Op 15 mei 2022 was hij 60 jaar actief als EHBO-er in Montfoort. Onze voorzitter en penningmeester hebben hem een bezoek gebracht. Lees het gehele artikel hierover in Het Kontakt Zenderstreeknieuws.

Handige apps

  • De Reanimatie app | Deze app is bedoeld voor mensen die een reanimatie-/AED-cursus hebben gevolgd. Het helpt om uw kennis van reanimeren op te frissen. De app biedt ook audio-ondersteuning bij het verlenen van hulp bij een hartstilstand. De Reanimatie app is gratis te downloaden via De Hartstichting.

  • De EHBO app | Deze app geeft u kort en bondig (gesproken) instructies bij verschillende ongevallen, zorgt ervoor dat u gemakkelijk de dichtstbijzijnde AED vindt en geeft u de route naar de dichtstbijzijnde EHBO-post in een ziekenhuis of huisartsenpost. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om direct 112 te bellen. De EHBO app is gratis te downloaden via het Rode Kruis.