Cursusaanbod

Beginnerscursus EHBO op zaterdag van 9.00 uur – 16.00 uur. Kosten € 165,- p.p. *
De kosten van deze cursus kunt u declareren bij uw zorgverzekering. Informeer bij uw zorgverzekering naar de voorwaarden.
Tijdens de beginnerscursus EHBO leert u hoe u de juiste eerste hulp moet verlenen als er iets gebeurt in uw omgeving. U leert niet alleen hoe u moet reanimeren en om te gaan met de AED (Automatische Externe Defibrilator) maar ook wat te doen bij een gekneusde enkel, een snee in de vinger, onderkoeling, shock etc.
  • Bij voldoende interesse worden er data gepland

EHBO bij kinderen op donderdag van 19.30 uur – 22.00 uur. Kosten € 65,- p.p.*
Tijdens de cursus EHBO bij kinderen leert u hoe eerste hulp te verlenen aan zuigelingen en kinderen bij de meest voorkomende letsels en bij stoornissen in de vitale functies. U krijgt inzicht in de gevaren die in het bijzonder zuigelingen en kinderen bedreigen en de wijze waarop deze kunnen worden bestreden.
  • Bij voldoende interesse worden er data gepland

Reanimatie inclusief AED (zonder EHBO) op donderdag van 19.30 – 22.00 uur € 30,-.*
Reanimeren en defibrilleren met de AED is eenvoudig te leren. Tijdens een reanimatiecursus leert u op een oefenpop wat u bij een hartstilstand moet doen en leert u omgaan met een AED (Automatische Externe Defibrilator).
  • 19 maart 2019
  • 26 maart 2019

Klik hier om u aan te melden voor een van de bovengenoemde cursussen. 

Alle cursussen worden gegeven in Zalencentrum en Verenigingsgebouw St. Joseph | Heiliglevenstraat 4 | 3417 HL Montfoort. Een routebeschrijving kunt u hier vinden.

Prijswijzigingen voorbehouden.

* De cursussen gaan alleen door bij voldoende deelnemers