Nya direktiv!

Nu kör vissa fjärr igen! Då det kommit nya direktiv så blir vi tvungna att från och med måndag vecka 50 styra delar av gymnasiets undervisning till fjärrundervisning. De som inte omfattas är elever som går IM, skall göra nationella prov eller måste göra praktiska moment. Vi skickar löpande ut info så extra viktigt just nu att hålla koll på mailen samt sociala medier för senaste informationen.

Alla lektioner sker enligt vanligt schema så håll koll på mailen och kalendern för inbjudningar till Meet samt övrig info.


Musikhjälpen 2020

Det är åter dags för musikhjälpen och i år kommer eleverna åter igen ge allt för att samla in pengar! Genom olika projekt kommer eleverna inte bara samla in pengar utan även öva på att planera och genomföra saker. Träna på bemötande. Hitta information och bra källor om årets tema som är "Ingen människa skall lämnas utan vård".

Vill du också vara med och bidra samt utmana eleverna?!

Du hittar vår bössa genom att klicka på bilden ovan och mer info samt topplista över givare hittar du HÄR

Intresserad av FGY?

Undrar du hur det är att vara elev hos oss! Kolla in denna film och hör hur elever och personal upplever FGY. Har du fler funderingar så kolla programmen och se vilken lärare du skall kontakta för frågor. Du kan även kontakta vår SYV Therese Martebo som svarar på allt om hur det är att gå gymnasiet.

Och är du intresserad av NIU Längd eller Alpint kan du kolla in LÄNGDFILMEN eller ALPINFILMEN