Ida förstärker VO-laget!

Har vi berättat att vi fått en Ida? Ida är gammal (eller gammal och gammal, fel ordval, rutinerad menar vi!) sjuksköterska som jobbat inom olika delar av vården och som nu kommer jobba hos oss några dagar i veckan och föreläsa på vissa av kurserna i vård och omsorg. Medicin och Psykiatri är två av kurserna. Vill du läsa mer om vård och omsorg gör du det HÄR!

Nytt Program

Just nu har vi öppningserbjudande på Handel och Administration! Eller? Nja riktigt så funkar det kanske inte! Men vi har i alla fall startat ett riktigt spännande program! Så in och läs mer HÄR om du är intresserad av detta, vill utveckla dina sociala förmågor eller gillar ordning och reda!? Välkommen till ett riktigt framtidsprogram!

#illbethere

Efter helgen är vi än mer taggade inför Östersund 2019! En grym insats av både damer och herrar och vi tycker verkligen ni skall ta chansen att vara på plats. #wewillbethere! Kanske du inte följer allt som händer i skidskyttevärlden men detta evenemang får man bara inte missa! Och som grädde på moset får man även ta del av utställare, samisk kultur och stämning i världsklass