Studenten!

Studenten närmar sig med stormsteg och här kommer information kring genomförande och riktlinjer. Studenterna kommer att springa ut för sedvanlig ceremoni klockan 11:00 fredagen den 12 juni! Ni får där vara max tre anhöriga per elev som välkomnar ute på gräsmattan. Vi kommer att tillse att det finns markeringar för att underlätta att hålla rätt avstånd till varandra men hänvisar till FHMs riktlinjer kring resor, att inte närvara om man visar förkylningssymptom mm.

Vår ambition är att ceremonin skall sändas i sin helhet via vår Facebook sida

Övriga elever har frivillig avslutning utomhus, klassvis torsdagen 11/6 klockan 14:00

Distans-undervisning

Från och med onsdag den 18 mars börjar Fjällgymnasiet bedriva undervisning på distans för samtliga elever. För elever inom SFI gäller hemarbete och handledning via telefon. Detta som en följd av de direktiv som kommit kring studier vid gymnasium där regeringen rekommenderat distansstudier.

Du kan läsa mer om hur undervisningen kommer gå till här

Framtida ministrar?

I år var det ungdomens riksdag den 3/2. Det är en dag då ungdomar får möjlighet att testa på riktigt hur det fungerar och hur det är att verka i riksdagens utskott, debatter mm. Fjällgymnasiet kan stolt konstatera att Kristina och Diana gjorde ett utmärkt jobb i talarstolen! Häftigt att få stå inför en full Riksdag under direktsändning och debattera samt ställa frågor till ministrar. Här hittar du utdrag från riksdagens sändningar via vår IG tv. Vill du se helheten så är det bara att klicka sig in på riksdagen.se