Ski Camp!

Är du född 2003-2006 och känner att du vill utvecklas som skidåkare! Ta chansen att vara med på Åsarna Ski Camp. Ett sommarläger som blandar hård träning med roliga aktiviteter. Du får träna med skidgymnasiets tränare och elever och uppleva vår träningsmiljö! Du läser mer HÄR eller om du redan vet att du vill komma så kan du redan nu skicka en anmälan. Sista dag för anmälan är 5 juli

STUDENTEN 7/6!

Nu närmar sig studenten med stormsteg. Idag har det varit mösspåtagning och våra studenter har i skrivande stund bara 15 skoldagar kvar innan de Fredagen 7/6, klockan 10 tågar ut från Fjällgymnasiet till förväntansfulla vänner och släktingar. Ni som är på plats för att ta emot studenterna kan tänka på att ceremonin hålls ute så var förberedda på skiftande väder. Även om den jämtländska sommaren ofta brukar visa sig från sin bättre sida vid studenten kan den ibland sända en regndroppe eller fjällvind för att göra sig påmind!

SM-Guld!

Grattis Karolin Edfalk till YJSM Guldet i störtlopp, det här var Fjällgymnasiets första individuella SM medalj någonsin men det kommer flera framöver. Bra jobbat alla åkare och tränare samt lärare, tillsammans är vi starka och delaktiga. Vi hade också tre grabbar topp 15! Olle Hagblom 8a och Carl-Johan 10a och Gustav 14. Även Eira lyckades knipa en topp 15 placering, bra åkning av många på plats i Åres ganska tuffa störtlopp.