Besöksdagar Längd

Är du född 2006 eller 2007 och är intresserad av Fjällgymnasiet längd? Då är du välkommen till våra besöksdagar på torsdag och fredag v.40. Även intresserade föräldrar är välkomna att delta under dagarna.

Du hittar mer info om dagen HÄR och vill du kolla på en film om NIU Längd så har vi en LÄNGDFILM


Ny termin nya lärare

Eller nya och nya. Några är nya och några halvnya. Eftersom någon slutat och någon annan är föräldraledig har vi fått in lite nya ansikten. Tex har vi Alex (Alexander ) som du hittar försjunken i biologi- eller naturkunskapsböcker när han inte håller i idrotten. Om inte det har han förmodligen dragit till sin restaurang, Nästgårds där han lägger in gurkor och grillar! Alex började här förra terminen så han är inte helt okänd.

Några som är helt nya är Pär och Tove. Pär brinner för engelska och historia och Tove för matte och so-ämnen. Vi återkommer med info om dem när vi lärt känna dem lite mer.

Intresserad av FGY?

Undrar du hur det är att vara elev hos oss! Kolla in denna film och hör hur elever och personal upplever FGY. Har du fler funderingar så kolla programmen och se vilken lärare du skall kontakta för frågor. Du kan även kontakta vår SYV Therese Martebo som svarar på allt om hur det är att gå gymnasiet.

Och är du intresserad av NIU Längd eller Alpint kan du kolla in LÄNGDFILMEN eller ALPINFILMEN