Nya direktiv!

Vi kör fortsatt blandade studier. Vi mixar just nu fjärrundervisning med vanlig undervisning på plats för att det inte ska bli trångt inne på skolan. Smittläget i området är bättre men ojämnt med kluster vilket gör att vi har ganska snabba beslut kring vilka elever som skall komma in på skolan. Vi skickar löpande ut info så extra viktigt just nu att hålla koll på mailen samt sociala medier för senaste informationen.

Alla lektioner sker enligt vanligt schema så håll koll på mailen och kalendern för inbjudningar till Meet samt övrig info.


Föreläsning

Ta chansen att vara med på en föreläsning av idrottspsykologen Lina Tirèn som ger en introduktion i mental hälsa och lyfter riskfaktorer för psykisk ohälsa. Det kommer vara diskussionsövningar och du/ni får praktiska övningar att göra själva eller i familjen. Anmälan senast 14 februari till isabel@weandsports.se och ange Fjällgymnasiet i anmälan.

Intresserad av FGY?

Undrar du hur det är att vara elev hos oss! Kolla in denna film och hör hur elever och personal upplever FGY. Har du fler funderingar så kolla programmen och se vilken lärare du skall kontakta för frågor. Du kan även kontakta vår SYV Therese Martebo som svarar på allt om hur det är att gå gymnasiet.

Och är du intresserad av NIU Längd eller Alpint kan du kolla in LÄNGDFILMEN eller ALPINFILMEN