Documents i acords

En aquest apartat recollim totes les referències a l'àmbit digital que apareixen en els documents de centre.

L'EDC EN RELACIÓ AMB EL PEC:

L'EDC EN RELACIÓ AMB LES NOFC I ALTRES ACORDS:

Les Normes d’Organització i Funcionament de Centre (NOFC) estableixen la figura d’un coordinador o coordinadora digital com a responsable de la gestió coordinada de les tecnologies digitals en el nostre centre educatiu. 

En relació amb l'estratègia digital de centre, a les NOFC trobem les referències següents:  

L'EDC EN RELACIÓ AMB EL PLA DE CONVIVÈNCIA:

L'EDC EN RELACIÓ AMB EL PROJECTE LINGÜÍSTIC:

Dins del Pla de Convivència es detallen les següents actuacions relacionades amb l'àmbit digital:

 () Quant al vocabulari, el projecte lingüístic també té com a objectiu apropar a l’alumnat el lèxic específic que es contempla a l'estratègia digital de centre: xarxa, web, enllaç es tracta, no només, d’explicar el significat d’aquests conceptes en totes i cadascuna de les llengües vehiculars de l’escola; català i castellà, sinó de treballar-los de forma transversal, interdisciplinari i transdisciplinari al llarg de tota l’escolaritat. (2022)

L'EDC EN RELACIÓ AMB EL PROJECTE DE DIRECCIÓ (2019-23):

Empoderar-se de les competències digitals:

() facilitar eines d'equitat, d'integració i d'inclusió en el context de la diversitat, de la cooperació, i d'accés a la informació, per tal de transformar-la en uns millors coneixements pràctics i teòrics sobre nosaltres i sobre el món que ens envolta, que apoderi l'alumnat i en desenvolupi les competències per a la vida en la societat del s. XXI. 

() un projecte que fomenti el diàleg i el consens en les decisions a prendre, que faciliti el treball cooperatiu, que atengui la diversitat potenciant la inclusió, que promocioni l’ús del català com a llengua vehicular, així com el plurilingüisme, que promogui l'EDC, que fomenti la convivència i l’obertura del centre a l’entorn. I que segueixi com fins ara amb la implicació i participació de tots els mestres i de l’alumnat en la tasca educativa, amb el bon ambient de treball i convivència de tota la comunitat educativa i amb el mateix o millor grau de satisfacció de les famílies. 

() treballem per al creixement integral dels nostres alumnes a partir de les relacions que s’estableixen a l’escola. Partim de les necessitats de cadascú, procurant donar resposta a les noves expectatives culturals, socials i tecnològiques que generen el nostre entorn i la societat en general.