escola volcà bisaroques

ESPAIS VIRTUALS PER A CONFINAMENTS

Aula Virtual

PRIMÀRIA

Aula Virtual

INFANTIL

Padlets

Classroom

El més recent...

L'InfoK ens visita!

La setmana passada vam tenir una visita molt especial a l’escola: ha vingut l'equip de l'InfoK, el programa informatiu per a nens i nenes del Super3!

Han estat preparant un programa especial sobre el tema dels volcans, que és d'actualitat arrel de l'erupció del volcà Cumbre Vieja de La Palma, i quin lloc més adient que la nostra escola per saber-ne més!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

ESTRENEM L’AULA INTEGRAL DE SUPORT (AIS)

QUÈ ÉS UNA AIS?

Una AIS és una aula d’educació integral que dóna atenció educativa i terapèutica. Aquesta aula compta amb una mestra i una educadora, totes dues de l’especialitat d’educació especial, que provenen del Departament d’Educació, i una psicòloga d’infants i joves del Departament de Salut.

A QUI S’ADREÇA AQUEST SUPORT?

S'adreça a alumnes amb necessitats educatives especials associades a trastorns mentals greus o trastorns greus de conducta, que necessiten suport integral i intensiu de forma temporal per poder assolir l'equilibri i el benestar personal suficient, amb l’objectiu final de poder tornar als contextos escolars ordinaris.

COM S’ORGANITZA EL SUPORT?

Les AIS s’organitzen per grups d’entre 4 i 6 alumnes. El màxim d’alumnes atesos podrà ser de 16 alumnes, que poden provenir de qualsevol altre centre educatiu de la Garrotxa.

I PER QUÈ VOLEM UNA AIS?

Quan des del Departament ens varen proposar ubicar l’AIS a la nostra escola des del primer moment vàrem acollir aquest projecte amb il·lusió.

Som una escola que treballa amb metodologies inclusives i tenim la sort viure en una ciutat que s’implica i treballa per fomentar la inclusió i la cohesió social.

Pensem que tots els nens i nenes, tinguin les necessitats que tinguin, han de tenir l’oportunitat d’estar en un centre ordinari i que hem de donar a cadascú el que necessiti per seguir aprenent.

Els CEEPSIR (suports intensius que tenen per finalitat fomentar i garantir la inclusió d'alumnes amb NEE als centres ordinaris) són una peça clau en l’avenç cap a un sistema inclusiu.


ESTRENEM NOU ROCÒDROM INTERIOR!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

SORTIDES DE CONVIVÈNCIA

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

BENVINGUTS AL CURS 2021-2022