ACORDS

PROGRAMARI

CHROMEBOOKS  AMB DOMINI I EINES DE GOOGLE

ORDINADORS PANELLS AMB MSOFFICE I PORTÀTILS DOCENTS AMB LIBREOFFICE

ORDINADORS ÀMBIT ADMINISTRATIU AMB MSOFFICE

ORDINADORS AULA D'INFORMÀTICA AMB MSOFFICE

PANELLS I TAULETES ANDROID AMB COMPTE DEL DOMINI

IPADS DE CADA CICLE I D'AULA AMB COMPTE DEL DOMINI

ROBÒTICA I LLENGUATGE COMPUTACIONAL

BEE BOTS

EDISON

MBOT

SCRATCH

¡(s'ha e revisar i cal planificar formació per al claustre)

ESPAIS I PORTALS

NODES DEL DEPARTAMENT

PÀGINA DE TWITTER

PÀGINA DE FACEBOOK

GOOGLE CLASSROOM

UNITATS COMPARTIDES

GOOGLE CLASSROOM

Utilitzarem Google Classroom com a EVA des de primer fins a sisè i es farà un recull d'activitats en full de càlcul o document de google segons competències LOMLOE (veure a l'apartat de currículum a la carpeta de cada cicle)

Sobre el feedboack a CM I CS

(incrustar el document)

GESTIÓ MAQUINARI

Per a optimitzar l'ús dels Chromebooks i iPads a ple horari s'utilitzaran aquestes aplicacions per a fer les reserves. Tot i això es poden assignar horaris fixes a determinades hores.

RESERVES CI: Carro de 35 portàtils pantalla tàctil

 

RESERVES CM: Carro de 25 portàtils chromebook

 

RESERVES CS: Carro de 25 portàtils chromebook

 

RESERVES  : Caixa de 12 ipads

 

FORMACIÓ I CULTURA DIGITAL

Actualització de la Competència Digital Docent

INTERNET SEGURA

Sessions de Mossos de Seguretat a Internet per als alumnes i les famílies de Sisè.


Segons proposta al nou Projecte de Direcció s'haurà de modificar el pla de comunicació digital per treure els grups de wapp i afegir l'APP que l'escola està valorant dins del catàleg d'aplicacions que hi ha ara al mercat. També es dóna per extingida la pàgina de facebook. Tot i que ha funcionat com a pilot l'Instragram només per als objectes perduts i compartir cartells o anuncis i que té molts seguidors i seguidores ens plantegem que l'aplicació faci també aquesta funció

IMPORTANT: Caldrà canviar les autoritzacions un cop preses totes les decisions abans d'iniciar el curs 22-23

Recull d'idees per al bon funcionament generades per la FIC

Els recursos han d'estar a disposició i en bon estat de manteniment les 25 hores lectives però també les hores del migdia per si calen per a fer alguna activitat extraescolar o deures  que es quedin a l'aula amb algun tutor o especialista.

Els recursos estaran degudament etiquetats i inventariats de manera que sigui senzill passar a SAU les incidències que es produeixin.

PROPOSTES

1.- MAQUINARI

2.- HORARI: tantes hores com siguin necessàries i a totes les àrees el maquinari del qual disposem a través d'un sistema de gestió del temps ben eficient i de manera que arribi a tota la mainada de l'escola. Treballar amb chromebooks a l'aula ordinària amb mig o amb tot el grup dins l'horari setmanal a totes les aules de cicle mitjà i superior i establir a quines àrees, quantes hores i quines activitats es portaran a terme.


3.- BRETXA DIGITAL: Aconseguir que cap alumne no es quedi sense poder fer una tasca a casa per manca de connectivitat o de dispositiu (no podem badar)


5.- Millorar en l'ús dels panells digitals a totes les classes que en tenen i establir mecanismes mentre no arribin els que falten perquè els puguin utilitzar tots els grups.

6.- Gestionar tot el contingut didàctic elaborat pel centre a partir del compartiment de recursos i el reaprofitament i readequació dels mateixos tenint en compte els nens amb NEE (especialment a l'Educació Infantil que no utilitza EVA).

7.- Establir sessions d'apadrinament tecnològic on alumnes més grans ajudin els més petits a la seva aula en sessions de col·laboració amb els tutors dels dos grups (nou al projecte de Direcció)