L'Estratègia digital de Centre s'inclou dins del Pla digital de Catalunya on es marquen tres grans objectius:

En l'EDC es recullen totes les accions que es realitzen en un centre, i les que es realitzaran a mitjà termini, per aconseguir la màxima competència digital de l’alumnat, del professorat i del centre educatiu. Ha de tenir com a referent el Pla d’educació digital de Catalunya (PEDC), on s’indica la necessitat d’assolir la fita d’una societat digitalment competent, fent èmfasi en l’equitat i tenint en compte l’evolució del context social i tecnològic.

L’EDC és una evolució del Pla TAC. D’una banda, s’alinea amb el Pla d’Educació Digital de Catalunya (PEDC), i per altra, incorpora els canvis socials i tecnològics que s’han anat esdevenint. El tercer canvi rellevant és la incorporació en l’EDC de l’apartat que recull tots els documents de centre que fan referència a la seva cultura digital (protocols d’ús de dispositius, NOFC…). Finalment, es flexibilitza la seva estructura amb l’objectiu d’adaptar-se a la diversitat de centres. 

En la nostra ZER, el Projecte de Direcció de ZER té com a objectiu principal potenciar l'ús de les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) i de l'aprenentatge i coneixement (TAC) en el marc del Projecte Educatiu de ZER. Per això, es proposen diversos objectius operatius, com fomentar l'ús de les noves tecnologies en les programacions curriculars, incentivant l'esperit crític entre els alumnes, i fomentar l'ús de la xarxa i dels mitjans fotogràfics o audiovisuals a l'aula. 

També es busca potenciar els aprenentatges relacionats amb el pensament computacional i la robòtica, així com la correcta utilització de les PDI a l'aula. 

En la programació general anual de ZER, es destaca l'ús de les TIC i dels recursos digitals per afavorir la millora del procés d'ensenyament-aprenentatge i el suport a la diversitat dels alumnes. Tot l'alumnat d'una de les dues escoles disposa d'ordinador portàtil facilitat pel departament d'educació (cicle superior) i per l'ajuntament (resta de cicles). 

Finalment, es posa en relleu la importància de la sisena hora com a valor afegit per a l'escola, amb l'organització d'activitats intercicle i la formació d'usuaris en treball telemàtic.