Woe 13/03

Verslag dag 3


Liefste ouders,

Het opstaan verliep deze morgen al wat moeilijker. De vele leuke, maar vermoeiende activiteiten beginnen hun tol de eisen.

Een douche en een stevig ontbijt zullen ons ongetwijfeld deugd doen en ons terug kracht geven om de dag te starten.

Deze morgen kregen we verschillende, lekkere cornflakes voorgeschoteld. Er was ook vers fruit om de vitamientjes aan te vullen.

Na het ontbijt was er nog even tijd om ons klaar te maken en onze kamer op te ruimen. Een strenge jury kwam controleren…

Gewapend met plankjes, tekenpapier en houtskool trokken we als echte kunstenaars de duinen in. We kozen een gezellig, ‘windstil’ plekje om een mooi landschap te tekenen.

Na het schetsen keerden we terug naar het verblijf om te aquarelleren. We gebruikten aquarelpotloden en water. Zo ontstonden er echte, mooie schilderijtjes.

Na een stevig middagmaal hadden we voldoende bagage om een mooie en lange wandeling te maken in Oostende. Gedurende de wandeling zouden we verschillende kunstwerken tegenkomen waarbij er opdrachten waren.

De overzetboot voer echter niet uit wegens de hevige wind, dus de wandeling kon niet doorgaan.

In de plaats kregen de kinderen de tijd om zich wat langer uit te leven op de speeltuin en in de duinen.

Nadien gingen we knutselen met onze strandvondsten. De kinderen waren zo enthousiast dat we er niet klaar met geraakt zijn. Morgen doen we hieraan verder.

Als avondmaal hadden we terug een koud buffet met roerei. Het smaakte opnieuw ongelofelijk na zo een goed gevulde dag.

Om onze dag af te sluiten hadden we nog een duinenspel. We gingen er helemaal in op waardoor we momenteel de kindjes niet meer horen op de kamers. Ze zijn uitgeteld… En wij ook. ;)

Tot morgen!