Din 12/03

Verslag dag 2

Hallo allemaal,

Wat een dag! Ondanks het slechte weer, was het een fantastische dag. Met kleine oogjes genoten we van het ontbijt. Nadien duffelden we ons warm in om te trekken naar het strand. Daar gingen we op zoek naar allerlei strandvondsten om later in de week te verwerken in onze knutselwerkjes.

Met de mysterieuze koffer van Faldido determineerden we onze vondsten. Wat hadden we allemaal mee? Wulken, wenteltrapjes, zaagjes, scheermessen, zeesterren, nonnetjes, slangensterren, boormossels, oesters, eitjes van de wulk,…

Na een leerrijke voormiddag, smaakten de kroketjes met vol-au-vent en worteltjes des te meer.

Vervolgens genoten we van een korte siësta in de kamers. Ondanks het slechte weer namen we de overzetboot richting het centrum van Oostende.

Daar konden onze rakkers shoppen naar hartenlust. Zo kwamen ze nadien met uiteraard heel wat snoepjes af, maar ook cadeautjes voor het thuisfront, juwelen, peperkoeken harten, een smileypennenzak, nagellak, …

Met de wind in de rug en de striemende regen in het gezicht, keerden we huiswaarts waar een lekker koud buffet ons stond op te wachten.

Als kers op de taart trakteerde meester Stijn ons nog op een heel toffe quiz. De kinderen konden zich nog eens goed uitleven en nadien lagen ze snel stil in hun bedje.

Oogjes toe en snaveltjes dicht. Tot morgen!