Italiaanse avond

De Italiaanse avond (middag)

ZIE MENU ONDER AAN


Minstens 14 super lekkere en gezonde Italiaanse gerechten , maak jij samen met je vrienden of collega's onder begeleiding van een professionele kok(kin).  Je leert niet alleen de kneepjes van de bereiding van deze gezonde gerechten, maar ook ga je hiervan onder het genot van een drankje genieten. 

Duurt ongeveer 4 uur 

Minimaal 12 personen 

 €45,00 pp  incl BTW .

Min. aantal personen: 12 (met minder prijs in overleg)

Bij dit uitje is inbegrepen:

Duidelijke receptuur

Professionele begeleiding

Ingrediënten

Zelfgemaakt diner waar jullie  van gaan genieten

eenmalige verplichte kosten: 

Afwashulp a € 55,- per avond  bij alle groepen


 “La bella Italia, Italiaanse kookworkshop!” 

Italië staat bekend om haar  overheerlijk eten dat eenvoudig te bereiden is. Terug naar de basis en de pure smaak, daar gaat het om tijdens de Italiaanse kookworkshop. Tijdens deze workshop maken we gezamenlijk gerechten waaronder bijvoorbeeld pesto, funghi, salade caprese, Vitello tonnato, fritto misto, uiteraard tiramisu en nog veel meer lekkers! Ben je op zoek naar een leuke kookworkshop met collega’s of vrienden? Of wil je je verjaardag/diploma vieren in Italiaanse sferen? Dan is deze kookworkshop zeer geschikt, want zeg nou zelf, wie is er niet verliefd op de Italiaanse keuken! Ook zeer geschikt voor vegetariers.

Tijdens de Italiaanse kookworkshop gaan jullie gezamenlijk 2 uur de keuken in voor het bereiden van lekkere Italiaanse gerechten. Daarna dineren we gezamenlijk, zoals een Italiaanse familia aan een lange tafel!

Keuze genoeg

Er is echt genoeg variatie . Er zijn zowel vlees- als visgerechten maar ook voor de vegetariërs  is er genoeg keus