L'Amuse Culinair

WIJ WERKEN VEILIG !

WIJ WERKEN VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID VOLGENS RIVM EN KONINKLIJKE HORECA RICHTLIJNEN

************** NU ALLEEN VOOR CATERING EN AFHAAL SERVICE BESCHIKBAAR !!! ************** BESTELLEN HIER!

(zodra onderstaande regels weer gelden melden wij ons weer)

Hoe we dat doen: Natuurlijk houden we de absolute 1,5 m plaatsing aan; hebben we meer dan goede ventilatie, voldoende ruimte om de 3 kookeilanden en natuurlijk staat overal voldoende desinfecterende middelen om de handen goed te wassen. En we zijn daarop recentelijk gekeurd en goed bevonden! Bel gerust voor inlichtingen 06-51819272 of 06-26908676

Diverse groepen zijn U voor geweest en hebben ondanks deze maatregelen een super avond gehad!

CATERING NIEUW: Kom Halen !

Wij verzorgen Uw maaltijden voor bij U thuis.. Bestel nu vast Uw maaltijd.... HIER

BESTELLIJST: BEL OP TIJD VOOR AFHALEN TUSSEN 17:00 en 20:00

BEL SVP OP TIJD ! Melanie Valentijn: 06-26908676 of bij geen gehoor Monique Limburg 06-51819272

nieuwe pdf menukaart 1-10-20.pdf

BINNENKORT WEER BESCHIKBAAR:

Kookstudio voor vaste of eenmalige kookgroepen; ook grote groepen welkom ( t/m 120 pers.)

Maar ook: Catering, Recepties, (Bedrijfs-) Borrels en Feestjes, Teambuilding, Verjaardagen, Vergaderingen .

Kook Battle's , Black BOX koken, laten koken : Chef's Table of koken bij U thuis.

BEL gerust : 06-51819272 of bij geen gehoor 06-26908676

of check een datum KLIK HIER


Stalbergweg 312, Venlo

email: lamuseculinair@gmail.com

tel: 06 51819272 of 06 26908676

          • We starten dit jaar met 2 nieuwe kookworkshops. De pinchos-borrelworkshop , aantrekkelijk geprijsd en bedoeld als korte ca. 2 uur durende workshop; in overleg langer, zeker voor grotere groepen tot ongeveer 50 personen. Het is een combinatie tussen borrelen en pinchos. Dit zijn kleine snacks uit het Noorden van Spanje. Wij zorgen dat alle ingrediënten gesneden klaarstaan zoals serranoham, kalfshaas, garnalen, mosselen, tapenades, allerlei soorten kaas, groente, tomaat in olie, olijven, enz enz. En stokbrood/toast, waarmee allerlei combinaties gemaakt kunnen worden.

De pinchos worden direct genuttigd tijdens het borrelen.

Onze bekende Italiaanse workshop blijft zeker bestaan, maar we organiseren nu ook een nog exclusievere versie...denk aan cappuccino van eekhoorntjesbrood en truffel, runderstaartstuk met Siciliaanse caponata, spaghetti ai vongole, gamba’s met salsa verde, bucatinni all Amatriciana, panzanella, cantucinni en limoncello.

Interesse?? Bel met 0651819272 of mail even naar lamuseculinair@gmail.comClick op de afbeelding

'BESTELLEN'

Wij kunnen op afspraak Catering leveren op locatie voor lunches, bedrijfsbijeenkomsten, buffetten andere gelegenheden. Bel voor inlichtingen:

Monique Limburg 06-51819272 of Melanie Valentijn 06-26908676
We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat wij onze samenwerking met Mel’s Kitchen ook na de hernieuwde opstart van de kookstudio op 1 juni, is doorgezet.

We zijn samen bezig om volgens protocol te werken. Wij gaan op afstand met 2 personen per kookeiland werken; we hebben 3 grote werkplekken, dus dat gaat prima. Het menu voorbereiden doen we dan in 2 of meer sessies. De werkruimte wordt duidelijk aangegeven en uiteraard werken we volgens de hygiëne regels v.d. RIVM en KHN. De aanvragen voor kookavonden voor zowel Mel’s Kitchen als L’Amuse Culinair, lopen gelukkig weer binnen en we kunnen niet wachten om jullie weer een gezellige avond te bezorgen...

We zetten de catering en afhaal service activiteiten door. We hebben hier erg positieve reacties op gekregen en we zien Mel’s Kitchen dan ook als een aanwinst.


L' AMUSE CULINAIR

FACEBOOK EN INSTAGRAM ZIE HIERONDER


Venlo, 12 december2018

Het gaat dus toch op: "Stille wateren hebben diepe gronden"...

Een misschien uit de tijd geraakte uitdrukking, maar we konden geen betere bedenken, en helemaal 100 % passend !

Na jaren "gewoon door gaan en vooral keihard werken", wordt er dan eindelijk flink geoogst bij L' Amuse Culinair. Niet alleen weten steeds meer mensen ons nu te vinden en is de studio een begrip in Venlo, maar ook Monique (onze Chef Mo) staat in het zonnetje. In de Krant nog wel! Ontroerend om te zien hoe iemand met zoveel passie en ambitie, - kijk haar stralen- , zo bescheiden kan blijven. (Kunnen sommigen ( ahum..) nog wat van leren.<red.) Ze wilde het interview zelfs nog afzeggen; maar na veel aandringen en duwen, is het toch gelukt.

Veel kunnen van jou leren wat echt werken is : Vroeg op, om in de koude kamers van de HANOS de beste producten voor jou klanten te scoren. Om vervolgens recepten te schrijven, boekingen en voorraden te beheren en dan nog de honderd andere kleine klusjes tussen door, te doen. En dan begint de Kook avond pas! Kort om moe maar gelukkig.

Wij van het Team Culinair zijn in ieder geval,

Trots op jou!

L'AMUSE WINTER

OOK WEER GEPLAND VOOR AUGUSTUS 2021..... WEGENS SUCCES GEPROLONGEERD!! ......OOK WEER GEPLAND VOOR AUGUSTUS 2021.....

LamuseKokenopLocatie

𝕊𝕡𝕒𝕒𝕟𝕤𝕖 𝕞𝕠𝕤𝕤𝕖𝕝 𝕒𝕧𝕠𝕟𝕕🇪🇸

Kom gezellig in Spaanse sferen bij ons eten! Wij bereiden voor jullie een 3-gangen diner waar heerlijke pittige mosselen centraal staan als hoofdgerecht. Vooraf worden er Pintxos geserveerd met verschillende soorten luxe toppings en als dessert een Crema catalana!

Zondag 13 september bij Kookstudio l' Amuse Culinair.

¿Cuánto cuesta? €37.50 por persona

Vanaf 17.00 uur

reservar:

Beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij: app of bel Mel.

📞06 26908676

Of Monique

📞06 51819272