L'Amuse Culinair

GRATIS PARKEREN BEREIKBAARHEIDS INFO

Kookstudio voor vaste of eenmalige kookgroepen; ook grote groepen welkom ( t/m 120 pers.)

Maar ook: Catering, Recepties, (Bedrijfs-) Borrels en Feestjes, Teambuilding, Verjaardagen, Vergaderingen .

Kook Battle's , Black BOX koken, laten koken : Chef's Table of koken bij U thuis.

BEL gerust : 06-51819272 of bij geen gehoor 06-12309380

of check een datum KLIK HIER


Stalbergweg 312, Venlo

email: lamuseculinair@gmail.com

tel: 06 51819272 of 06 12309380

          • We starten dit jaar met 2 nieuwe kookworkshops. De pinchos-borrelworkshop , aantrekkelijk geprijsd en bedoeld als korte ca. 2 uur durende workshop; in overleg langer, zeker voor grotere groepen tot ongeveer 50 personen. Het is een combinatie tussen borrelen en pinchos. Dit zijn kleine snacks uit het Noorden van Spanje. Wij zorgen dat alle ingrediënten gesneden klaarstaan zoals serranoham, kalfshaas, garnalen, mosselen, tapenades, allerlei soorten kaas, groente, tomaat in olie, olijven, enz enz. En stokbrood/toast, waarmee allerlei combinaties gemaakt kunnen worden.

De pinchos worden direct genuttigd tijdens het borrelen.

Onze bekende Italiaanse workshop blijft zeker bestaan, maar we organiseren nu ook een nog exclusievere versie...denk aan cappuccino van eekhoorntjesbrood en truffel, runderstaartstuk met Siciliaanse caponata, spaghetti ai vongole, gamba’s met salsa verde, bucatinni all Amatriciana, panzanella, cantucinni en limoncello.

Interesse?? Bel met 0651819272 of mail even naar lamuseculinair@gmail.comClick op de afbeelding

L' AMUSE CULINAIR

FACEBOOK EN INSTAGRAM ZIE HIERONDER


Venlo, 12 december2018

Het gaat dus toch op: "Stille wateren hebben diepe gronden"...

Een misschien uit de tijd geraakte uitdrukking, maar we konden geen betere bedenken, en helemaal 100 % passend !

Na jaren "gewoon door gaan en vooral keihard werken", wordt er dan eindelijk flink geoogst bij L' Amuse Culinair. Niet alleen weten steeds meer mensen ons nu te vinden en is de studio een begrip in Venlo, maar ook Monique (onze Chef Mo) staat in het zonnetje. In de Krant nog wel! Ontroerend om te zien hoe iemand met zoveel passie en ambitie, - kijk haar stralen- , zo bescheiden kan blijven. (Kunnen sommigen ( ahum..) nog wat van leren.<red.) Ze wilde het interview zelfs nog afzeggen; maar na veel aandringen en duwen, is het toch gelukt.

Veel kunnen van jou leren wat echt werken is : Vroeg op, om in de koude kamers van de HANOS de beste producten voor jou klanten te scoren. Om vervolgens recepten te schrijven, boekingen en voorraden te beheren en dan nog de honderd andere kleine klusjes tussen door, te doen. En dan begint de Kook avond pas! Kort om moe maar gelukkig.

Wij van het Team Culinair zijn in ieder geval,

Trots op jou!

L'AMUSE WINTER
LamuseKokenopLocatie