Mel's Kitchen

L'Amuse Culinair

Welkom bij Het verborgen culinaire pareltje van Venlo!

Click op de afbeelding


L' Amuse Culinair is een knusse en sfeervolle  kookstudio in Venlo, waar gezelligheid en culinair genieten voorop staan.

Bij ons komen ook regelmatig vaste kookclubs koken, waar wij telkens weer de lekkerste en meest uitdagende menu's voor maken. Met de professionele begeleiding die altijd aanwezig is, komt het altijd helemaal goed. 

Ook eenmalige groepen zijn bij ons van harte welkom! Veel bedrijven in Venlo en omstreken weten ons al vele jaren te vinden. Een kookworkshop als teambuilding is HET ideale bedrijfsuitje. Maar ook voor familiedag, vrijgezellenfeest of met een vriendengroep. 

Voor gezellige borrels voor grotere groepen is onze kookstudio ook zeer geschikt. denk aan statafels, dienbladen vol kleine luxe hapjes en drankjes. 

Geen zin om zelf te te koken  met een groep, maar wel luxe dineren? Laat ons jullie dan lekker in de watten leggen met een  4,5 of 6 gangen diner. onze professionele chef-kok bereidt in onze keuken de meest lekkere gerechten!  bij ons is het dan echt private dining, want de hele locatie is dan ook echt voor jullie groep afgehuurd!WE KUNNEN WEER ONBEPERKT KOOKWORKSHOPS, RECEPTIES EN WAT VOOR FEEST DAN OOK ORGANISEREN! 


Wil je lekker makkelijk? 

laat ons dan voor jullie koken: Eerst borrelen dan heerlijk dineren! Wij zijn voor alles in!Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of om een workshop, privé diner, of perfecte locatie te boeken. Bel voor overleg. 

Melanie 06 26908676, Luc 06 26910026 

                


WIJ WERKEN VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID VOLGENS ACTUELE RIVM EN KONINKLIJKE HORECA  RICHTLIJNEN


WIJ GAAN VOOR VERS !

WIJ WERKEN VEILIG !

 WEER BESCHIKBAAR: 

Kookstudio voor vaste of eenmalige kookgroepen; ook grote groepen welkom ( t/m 120 pers.) 

Maar ook:  Catering,  Recepties, (Bedrijfs-) Borrels en Feestjes, Teambuilding,  Verjaardagen,  Vergaderingen . 

Kook Battle's ,  Black BOX koken,   laten koken : Chef's Table  of  koken bij U thuis.       

BEL  gerust :  06 26908676 of 06 26910026 

of check een datum KLIK HIER


Stalbergweg 312,  Venlo

email: info@melskitchen.nl 

tel:   06 26908676  of 06 26910026

'BESTELLEN'

Wij kunnen op afspraak Catering leveren  op locatie voor lunches, bedrijfsbijeenkomsten, buffetten andere gelegenheden. Bel voor inlichtingen:

Melanie Valentijn 06-26908676 of Luc van  Mierlo 06-26910026

Meer info op www.melskitchen.nl
We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat wij onze samenwerking met Mel’s Kitchen ook na de hernieuwde opstart van de kookstudio op 1 juni 2020,  is doorgezet. 

We zijn samen bezig om volgens  protocol te  werken. Wij gaan op afstand met 2 personen per kookeiland werken; we hebben 3 grote werkplekken, dus dat gaat prima. Het menu voorbereiden doen we dan in 2 of meer sessies. De werkruimte wordt duidelijk aangegeven en uiteraard werken we volgens de hygiëne regels v.d. RIVM en KHN. De aanvragen voor kookavonden voor zowel Mel’s Kitchen als  L’Amuse Culinair, lopen gelukkig weer binnen en we kunnen niet wachten om jullie weer een gezellige avond te bezorgen... 

We zetten de catering en afhaal service activiteiten door. We hebben hier erg positieve reacties op gekregen en we zien Mel’s Kitchen dan ook als een aanwinst.


L' AMUSE CULINAIR 

FACEBOOK EN INSTAGRAM  ZIE HIERONDER


Venlo, 12 december2018 

Het gaat dus toch op: "Stille wateren hebben diepe gronden"...

Een misschien uit de tijd geraakte uitdrukking, maar we konden geen betere bedenken, en helemaal 100 % passend !

Na jaren "gewoon door gaan en vooral keihard werken", wordt  er dan eindelijk flink geoogst bij L' Amuse Culinair.  Niet alleen weten  steeds meer mensen ons nu te vinden en is de studio een begrip in Venlo, maar ook Monique (onze Chef Mo) staat in het zonnetje.  In de Krant nog wel! Ontroerend om te zien hoe iemand met zoveel passie en ambitie, - kijk haar stralen- ,  zo bescheiden kan blijven.  (Kunnen sommigen ( ahum..) nog wat van leren.<red.)  Ze wilde het interview zelfs nog afzeggen;  maar na veel aandringen  en duwen, is het toch gelukt. 

Veel kunnen van jou leren wat echt werken is :  Vroeg op, om in de koude kamers van de HANOS  de beste producten voor jou klanten te scoren. Om vervolgens recepten te schrijven, boekingen en voorraden te  beheren en dan nog de honderd  andere kleine klusjes tussen door, te doen. En dan begint de Kook avond pas! Kort om moe maar gelukkig. 

Wij van  het Team Culinair zijn in ieder geval, 

Trots op jou! 

L'AMUSE WINTER

OOK WEER GEPLAND VOOR AUGUSTUS  WEGENS SUCCES GEPROLONGEERD!! ......OOK WEER GEPLAND VOOR AUGUSTUS DIT JAAR BOEK op TIJD!

LamuseKokenopLocatie