L'Amuse Culinair

WIJ WERKEN VEILIG !

WIJ WERKEN VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID VOLGENS RIVM EN KONINKLIJKE HORECA RICHTLIJNEN

FRANSE SLAG 2020

4 GANGEN DINER, MUZIEK en DANSEN in FRANSE SFEREN !

AANMELDEN FRANSE SLAG 2020 VR. 21 AUGUSTUS om 18:00

MELD JE HIER AAN VIA VEILIGE LINK ----> https://forms.gle/LzXVUh44KgkBeSHR6


MENU FRANSE SLAG


Crudités avec anchoïade et aïoli

&

Millefeuille saumon fumé, fromage de chèvre et crème de genévrier

&

Poussin avec salade et ansjovis

&

Fromages


GRATIS PARKEREN BEREIKBAARHEIDS INFO

Kookstudio voor vaste of eenmalige kookgroepen; ook grote groepen welkom ( t/m 120 pers.)

Maar ook: Catering, Recepties, (Bedrijfs-) Borrels en Feestjes, Teambuilding, Verjaardagen, Vergaderingen .

Kook Battle's , Black BOX koken, laten koken : Chef's Table of koken bij U thuis.

BEL gerust : 06-51819272 of bij geen gehoor 06-12309380

of check een datum KLIK HIER


Stalbergweg 312, Venlo

email: lamuseculinair@gmail.com

tel: 06 51819272 of 06 12309380

          • We starten dit jaar met 2 nieuwe kookworkshops. De pinchos-borrelworkshop , aantrekkelijk geprijsd en bedoeld als korte ca. 2 uur durende workshop; in overleg langer, zeker voor grotere groepen tot ongeveer 50 personen. Het is een combinatie tussen borrelen en pinchos. Dit zijn kleine snacks uit het Noorden van Spanje. Wij zorgen dat alle ingrediënten gesneden klaarstaan zoals serranoham, kalfshaas, garnalen, mosselen, tapenades, allerlei soorten kaas, groente, tomaat in olie, olijven, enz enz. En stokbrood/toast, waarmee allerlei combinaties gemaakt kunnen worden.

De pinchos worden direct genuttigd tijdens het borrelen.

Onze bekende Italiaanse workshop blijft zeker bestaan, maar we organiseren nu ook een nog exclusievere versie...denk aan cappuccino van eekhoorntjesbrood en truffel, runderstaartstuk met Siciliaanse caponata, spaghetti ai vongole, gamba’s met salsa verde, bucatinni all Amatriciana, panzanella, cantucinni en limoncello.

Interesse?? Bel met 0651819272 of mail even naar lamuseculinair@gmail.comClick op de afbeelding

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat wij onze samenwerking met Mel’s Kitchen ook na de hernieuwde opstart van de kookstudio op 1 juni, is doorgezet.

We zijn samen bezig om volgens protocol te werken. Wij gaan op afstand met 2 personen per kookeiland werken; we hebben 3 grote werkplekken, dus dat gaat prima. Het menu voorbereiden doen we dan in 2 of meer sessies. De werkruimte wordt duidelijk aangegeven en uiteraard werken we volgens de hygiëne regels v.d. RIVM en KHN. De aanvragen voor kookavonden voor zowel Mel’s Kitchen als L’Amuse Culinair, lopen gelukkig weer binnen en we kunnen niet wachten om jullie weer een gezellige avond te bezorgen...

We zetten de catering en afhaal service activiteiten door. We hebben hier erg positieve reacties op gekregen en we zien Mel’s Kitchen dan ook als een aanwinst.


L' AMUSE CULINAIR

FACEBOOK EN INSTAGRAM ZIE HIERONDER


Venlo, 12 december2018

Het gaat dus toch op: "Stille wateren hebben diepe gronden"...

Een misschien uit de tijd geraakte uitdrukking, maar we konden geen betere bedenken, en helemaal 100 % passend !

Na jaren "gewoon door gaan en vooral keihard werken", wordt er dan eindelijk flink geoogst bij L' Amuse Culinair. Niet alleen weten steeds meer mensen ons nu te vinden en is de studio een begrip in Venlo, maar ook Monique (onze Chef Mo) staat in het zonnetje. In de Krant nog wel! Ontroerend om te zien hoe iemand met zoveel passie en ambitie, - kijk haar stralen- , zo bescheiden kan blijven. (Kunnen sommigen ( ahum..) nog wat van leren.<red.) Ze wilde het interview zelfs nog afzeggen; maar na veel aandringen en duwen, is het toch gelukt.

Veel kunnen van jou leren wat echt werken is : Vroeg op, om in de koude kamers van de HANOS de beste producten voor jou klanten te scoren. Om vervolgens recepten te schrijven, boekingen en voorraden te beheren en dan nog de honderd andere kleine klusjes tussen door, te doen. En dan begint de Kook avond pas! Kort om moe maar gelukkig.

Wij van het Team Culinair zijn in ieder geval,

Trots op jou!

L'AMUSE WINTER

OOK WEER GEPLAND VOOR AUGUSTUS 2020..... WEGENS SUCCES GEPROLONGEERD!! ......OOK WEER GEPLAND VOOR AUGUSTUS 2020.....

LamuseKokenopLocatie