representatief

Zakelijk geschikte foto's

teambuilding

Educatief én gezellig

laagdrempelig

Voor iedereen

algemene informatie


Zakelijke basis Workshop Smartphone Fotografie

Teambuilding, heidag, beurs, vergadering ... Tijdens een zakelijke bijeenkomst is het geweldig iets aan te bieden om de dag te doorbreken.
De basis Workshop Smartphone Fotografie is hier zeer geschikt voor omdat bijna iedereen in het bezit is van een smartphone. De deelnemers leren niet alleen op interactieve, gezellige wijze hun fotografie skills te verbeteren, maar het bedrijf kan hierdoor geschiktere foto's van medewerkers ontvangen om zakelijk in te zetten.
Denk aan mooie foto's voor onder anderen op Instagram, Facebook, LinkedIn, website. Maar ook voor de offline marketing zoals flyers, posters.
Medewerkers kunnen niet alleen geschiktere foto's maken voor het bedrijf, maar uiteraard ook het geleerde privé gebruiken. Dubbele winst! 

Het laatste onderdeel van de workshop betreft het bewerken van foto's. Een tweetal apps zullen als tip worden meegeven, waarvan het gebruik van één app zal worden uitgelegd. Het is handig (maar niet verplicht) om de app te downloaden.


Investering

Omdat de workshop altijd op maat wordt gemaakt, passend bij de organisatie, stel ik per aanvraag een offerte op. Het aantal deelnemers, specifieke wensen, locatie en dergelijken hebben uiteraard invloed op het voorstel.

Interesse in een basis workshop smartphone fotografie? Of heb je vragen?

Neem contact op via e-mailadres: dinotraheymans@gmail.com 

Of middels (06) 14 77 56 08

Instagram

wie ben ik