Reviews

Wat anderen zeggen ...

Patricia Schijff
Body Skin Balance 

Een super training gehad van Dinotra, zakelijke smartphone fotografie. Heel veel nieuwe inzichten en hele handige tips gekregen.

Jannie Burgwal
Beauty Control

Een leerzame, gezellige workshop gevolgd met de smartphone zakelijk fotograferen. Echt super veel geleerd, bedankt Dinotra. Voor iedereen aan te raden.

Liselotte van Velzen
Yoga038

De herfstworkshop Smartphone Fotografie die ik volgde bij Dinotra was heel erg leuk en leerzaam. Dankzij de heldere uitleg, alle superhandige tips en tricks en de leuke ideeën van Dinotra, kan ik nu veel betere foto's maken voor mijn social media, mijn website en natuurlijk voor de lol.

Kasteelcafé de Zalmen
Jakobine Linthorst

De workshop was goed voorbereid met duidelijke informatie, leuke tips en ook handig dat we het gelijk in de praktijk hebben kunnen brengen. Dat blijft beter hangen. Er was voldoende ruimte om tussendoor vragen over ... noem het maar te stellen. Een aanrader!

Nadja Alibekova
Kosha Yoga

Ik heb zowel aan de workshop smartphone fotografie als vloggen deelgenomen.
Beide workshops zeer interessant! Door veel te oefenen en uit je comfortzone te stappen, leerde je om voor en achter je camera te staan.
Dinotra heeft veel kennis over beide onderwerpen en ik merkte dat veel nuttige en handige informatie en tips gegeven werden. Zeker toegevoegde waarde voor mijn bedrijf om met deze onderwerpen aan de slag te gaan.

Esther Matser
Bereik je Topsalon

Wat een gave en leerzame workshop Smartphone fotografie!
Ik, die bijna nooit foto's maakte omdat ze niet mooi werden, begin er lol in te krijgen. Ga zelfs op Insta om te kunnen laten zien wat ik maak.
Dinotra legt het goed uit en omdat je het geleerde direct in de praktijk brengt dmv opdrachten, en het daarna samen bespreekt, leer je snel. Echt een aanrader!

Alien van Alst-Poppe
Buitencoach Alien

Super leuke workshop gedaan, erg veel geleerd in een gezellige setting.
Dank je wel, Dinotra! Echt een aanrader!

VVV Neede
Leni Klein Breteler & Ria Reessink

Bedankt voor je praktische tips die we van jou mochten ontvangen.
Het persoonlijke uurtje voelde erg laagdrempelig en heel waardevol.
Wij zullen je tips zeker meenemen in de praktijk.
Vriendelijke groet, Leni en Ria TIP / VVV Neede

St. Achterhoek Toerisme
Heleen Faber

Dinotra heeft voor onze toeristische ondernemers een inspirerende online workshop verzorgd met praktische tips, waarmee men direct aan de slag kon. 

Een aanrader!

Anoniem
Ouder | Kids workshop

Zo leuk, S. was heel onzeker over telefoongebruik en eigen foto's. Dankzij het kinderfeestje zie ik een zelfverzekerde S. die lol heeft en het niet meer zo spannend vindt.

Gelre Ziekenhuizen
Esther Winkel | Gynaecologie

Iedereen vond de workshop erg leuk en we hebben veel geleerd 😊.

Heeft ook echt bijgedragen aan onze teambuilding.

Collistar Milano
Sales Manager

Wij hebben een te gekke en leerzame middag gehad met de workshop smart phone fotografie.

Niet alleen klonk er regelmatig een ohhh en ahhh doordat we nieuwe dingen en foefjes leerden, ook speelt Dinotra goed in op de dynamiek van ons team waardoor we een leerzame en super leuke middag hadden. Inmiddels is het 3 weken geleden dat wij de workshop hadden en de foto’s die worden gemaakt zijn enorm verbetert ten opzichte van hoe ze eerst werden genomen, ik weet zeker dat het alleen nog maar beter wordt want oefening baart kunst. Deze workshop is echt een aanrader.

Dankjewel voor een leerzame middag.

Instagram