Netwerkcafé Zaanstad

Woensdagochtend 30 mei 2018: Solliciteren anno 2018

Netwerken, vrijwilligerswerk of tijdelijk werk doen, videosolliciteren, skypen, langs gaan bij werkgevers zonder dat er een vacature is, dat zijn nieuwe wegen om wél met een werkgever in gesprek te komen. Dat wist je natuurlijk al. Maar weet je ook wat je moet doen? En dóe je het ook? Op woensdagochtend 30 mei laten we je graag kennismaken met het ‘nieuwe solliciteren’. Je hebt keuze uit zes workshops.

Waar: Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam.

Wanneer: woensdagochtend 30 mei 2018, inloop 9:00, start programma 9:30, einde: 13:00

Netwerkcafé Zaanstad wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. We stellen een bijdrage in de kosten op prijs.

Klik hier voor het volledige programma

Klik hier om je direct aan te melden

Eerdere activiteiten

Een overzicht van de eerdere activiteiten van Netwerkcafé Zaanstad.

Contact

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, netwerkcafezaanstad.nl

Twitter: @WerkenVrElkaar #Netwerkcafe #Zaanstad

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Privacyverklaring

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.