Netwerkcafé Zaanstad

25 april 2018: De volgende stap in je carrière

Heb je al heel lang niet meer gesolliciteerd en weet je niet meer hoe je een sollicitatiegesprek voert? Bereid je dan goed voor: gebruik de STAR-methode en laat je bescheidenheid achterwege! Wil je misschien iets heel anders gaan doen dan je altijd gedaan hebt? Ga dan netwerken om je te oriënteren op een nieuw vakgebied. Wil je je cv en brief vormgeven op een moderne manier of LinkedIn gebruiken om te solliciteren?

Kom dan op woensdag 25 april a.s. naar de maandelijkse bijeenkomst van Netwerkcafé Zaanstad, dat inmiddels één jaar bestaat. Het thema is deze keer: De volgende stap in je carrière

Waar: Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam.

Wanneer: woensdagochtend 25 april 2018, inloop 9:00, start programma 9:30, einde: 13:00

Netwerkcafé Zaanstad wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. We stellen een bijdrage in de kosten op prijs.

Klik hier voor het volledige programma

Klik hier om je direct aan te melden

Archief

Een overzicht van de eerdere activiteiten van Netwerkcafé Zaanstad.

Contact

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, www.netwerkcafezaanstad.nl

Twitter: @WerkenVrElkaar #Netwerkcafe #Zaanstad

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad is aangesloten bij Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen van onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.