Netwerkcafé Zaanstad

De beste manier om erachter te komen wat je met jouw vaardigheden op de arbeidsmarkt kunt doen, is van gedachten wisselen met degenen die jouw vaardigheden nodig hebben.

Die kans krijg je vrijdag 14 juni bij Netwerkcafé Zaanstad. Dan kun je op een andere manier dan gebruikelijk in gesprek met vertegenwoordigers van een groot aantal werkgevers die openstaan voor vijftigplussers.

Voorafgaand aan deze ontmoetingen zijn er twee workshops om je voor te bereiden op de gesprekken, zodat de werkgevers zich uitgenodigd voelen om met jou te gaan meedenken.

Deze bijzondere bijeenkomst in het Zaantheater wordt geopend door wethouder Werk & Inkomen, Natasja Groothuismink.

  • Vrijdagochtend 14 juni 2019. Inloop en netwerken 9:00 uur. Start 9:30 uur. Einde 13:00 uur.
  • Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB, Zaandam.
  • Kosten: deelname is gratis, consumpties zelf afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Zin om mee te helpen met de organisatie van Netwerkcafé Zaanstad? Stuur ons een bericht

Bijna dagelijks kan je in de media lezen over de energietransitie. Deze maatschappelijke opgave brengt veel nieuw werk met zich mee. Ook voor vijftigplussers.

Hoe kun je jouw eigen energie inzetten om je te blijven focussen op het vinden van nieuw werk?

Op het komende Netwerkcafé Zaanstad in het Zaantheater gaan we daarmee samen aan de slag!

De ochtend wordt ingeleid door Sanne Munnikendam, Zaans wethouder voor duurzaamheid, energietransitie en circulaire economie.

  • Vrijdagochtend 10 mei 2019. Inloop 9:00, start 9:30, einde 13:00 uur.
  • Het Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB te Zaandam. Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, gratis/betaald parkeren in de omgeving.
  • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee pinnen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Over Netwerkcafé Zaanstad

Netwerkcafé Zaanstad startte in 2017. We organiseren met een groep bevlogen vrijwilligers maandelijks een bijeenkomst voor zo'n 100 deelnemers met workshops voor ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, praktische en ondernemende vaardigheden, en met geleide netwerkontmoetingen, ook met werkgevers en opleiders.

Speciaal bedoeld voor vijftigplussers die weer aan de slag willen in een baan, als zelfstandige of door het starten van een bedrijf.

Contact

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, netwerkcafezaanstad.nl

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar.nl, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Zin om mee te helpen met de organisatie van Netwerkcafé Zaanstad? Stuur ons een bericht