Netwerkcafé Zaanstad

Dinsdag 27 maart informatiebijeenkomst Werkestafette Zaanstad

Werkestafette Zaanstad is een coöperatief programma om elkaar aan werk te helpen. In Amsterdam, Zaanstad en Haarlem organiseerden we in totaal al twaalf Werkestafettes. 60% van de deelnemers heeft binnen een half jaar betaald werk.

De derde Werkestafette Zaanstad start dinsdagochtend 10 april 2018 en loopt, met één onderbreking in de Pinksterweek, door tot en met dinsdagochtend 29 mei. Elke dinsdagochtend is er een bijeenkomst van 9:30-13:00 uur.

Op dinsdagochtend 27 maart is de informatiebijeenkomst voor de derde Werkestafette Zaanstad. Mocht je die dag niet kunnen, dan kun je op maandagochtend naar de informatiebijeenkomst in Amsterdam.

Klik hier om je in te schrijven voor de informatiebijeenkomst.

Klik hier om meer te lezen over de Werkstafette

Woensdag 28 maart 2018 Zaantheater: Waar sta ik?

Het is belangrijk om te weten waar je staat en waar je naar toe wilt. Maar ook hoe je het gestelde doen kunt bereiken. Hoe ga je om met het verlies van werk? Waar liggen je sterke punten en welke punten kun je verbeteren? Waar liggen je talenten en voor welke valkuilen moet je oppassen? Hoe zorg je dat je klaar bent voor de arbeidsmarkt van nu, en hoe gaan werkgevers jou vinden?

Woensdagochtend 28 maart is je kans om er alles over aan de weet te komen, zelf te ervaren wat het inhoudt en ook te horen hoe je ermee om kunt gaan. Je hebt keuze uit vijf workshops. Het programma wordt ingeleid door Rolf Meijers.

Waar: Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam.

Wanneer: woensdagochtend 28 maart 2018, inloop 9:00, start programma 9:30, einde: 13:00

Netwerkcafé Zaanstad wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. We stellen een bijdrage in de kosten op prijs.

Klik hier voor 't volledige programma

Klik hier om je direct aan te melden

Archief

Een overzicht van de eerdere activiteiten van Netwerkcafé Zaanstad.

Contact

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, www.netwerkcafezaanstad.nl

Twitter: @WerkenVrElkaar #Netwerkcafe #Zaanstad

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad is aangesloten bij Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen van onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.