Netwerkcafé Zaanstad

Vrijdagochtend 12 oktober 2018: Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik (ook)?

Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? Vragen waar iedereen vaker bij zou mogen stilstaan. In de praktijk doen we dat vaak pas bij grote veranderingen, bijvoorbeeld als we op zoek gaan naar nieuw werk.

Het helpt dan als je goed op een rijtje zet wat je belangrijk vindt, waar je goed in bent, waar je warm voor loopt, wat je misschien nog wel zou willen bijleren. En als je bedenkt hoe je dit allemaal combineert in betaald werk. Best een puzzel…

Daarom gaan we hier op vrijdagochtend 12 oktober 2018 in vijf workshops mee aan de slag. Aan het eind van de ochtend heb je nieuwe ideeën over jezelf, over je ‘skills’ en over werk dat bij je past.

Misschien wel ander werk dan wat je ooit gedaan hebt. Zo kun je met een frisse blik je ontdekkingstocht naar leuk, betaald werk voortzetten.

Wanneer: Vrijdag 12 oktober 2018. Inloop: vanaf 09:00 uur. Start: 09:30 uur. Einde: 13:00 uur.

Waar: Het Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam

Kosten: Deelname is gratis. Koffie en thee voor eigen rekening. Een bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld

Klik hier voor het volledige programma

Klik hier om je direct aan te melden

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Vrijdagochtend 14 september 2018: Werken, maar niet in loondienst

Je bent mogelijk al enige tijd op zoek naar een onderneming of een ondernemer die jouw nieuwe werkgever kan/wil worden en die jijzelf wel als werkgever wilt hebben. Maar heb je weleens totaal anders naar deze uitdaging gekeken? Heb je weleens overwogen zelf ondernemer te worden? Om je bij die afweging te helpen, organiseert Netwerkcafé Zaanstad op vrijdag 14 september een speciale ochtend Werken, maar niet in loondienst.

Zowel de persoonlijke als de zakelijke kanten van zelfstandig ondernemerschap komen dan aan bod in vijf workshops. We zijn te gast in het Zaantheater.

Wanneer: Vrijdag 14 september 2018. Inloop: vanaf 09:00 uur. Start: 09:30 uur. Einde: 13:00 uur

Waar: : Het Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam

Kosten: Deelname is gratis. Koffie en thee voor eigen rekening. Een bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld

Klik hier voor het volledige programma.

Klik hier om je aan te melden

Dinsdagochtend 28 augustus: Informatiebijeenkomst Werkestafette

De Werkestafette is een motiverend en praktisch programma om elkaar op weg te helpen naar nieuw werk. Niet langer ouderwets solliciteren, maar uitvinden welk werk bij jou past en in gesprek gaan bij bedrijven waar ze dat werk doen.

We organiseerden al veertien Werkestafettes, in Amsterdam, Zaandam en Haarlem. 60% van de deelnemers heeft binnen een half jaar betaald werk.

De vierde Werkestafette Zaanstad start dinsdagochtend 11 september 2018 en loopt door tot en met dinsdagochtend 23 oktober. Deelnemers komen uit de wijde omgeving van Zaanstad en Amsterdam.

Vooraf, op dinsdagochtend 28 augustus is de informatiebijeenkomst in Zaandam.

Tijdens de informatiebijeenkomst laten we zien en ervaren hoe de Werkestafette werkt, wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten. En je kunt in gesprek met ex-deelnemers.

Klik hier om je aan te melden voor de informatiebijeenkomst.

Klik hier voor meer informatie

Woensdag 25 juli 2018 De Groote Weiver: Contacten leggen waar je wat aan hebt

Als je verder wilt komen met het vinden van nieuw werk of nieuwe opdrachten als ondernemer, weet je dat je contact moet maken en in gesprek moet met andere mensen. Mensen die je al kent, mensen die je via via kent, nieuwe mensen. Als je dat moeilijk vindt, dan ben je niet de enige. Maar het is leuker en makkelijker dan je denkt! Ook, of misschien wel juist als je ‘niet zo’n snelle prater’ bent. Als je maar weet hoe het moet. En het gaat doen.

Op woensdag 25 juli biedt Netwerkcafé Zaanstad je een ochtend vol met workshops die allemaal gaan over Contacten leggen waar je wat aan hebt. We zijn dan te gast op zomerlocatie De Groote Weiver.

Woensdag 25 juli 2018. Inloop: vanaf 09:00 uur. Start: 09:30 uur. Einde: 13:00 uur

De Groote Weiver, Industrieweg 1a te 1521 NA Wormerveer (let op: andere locatie dan normaal!).

Kosten: Deelname is gratis. Koffie en thee voor eigen rekening. Een bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld

Klik hier voor het volledige programma

Eerdere activiteiten

Een overzicht van de eerdere activiteiten van Netwerkcafé Zaanstad.

Contact

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, netwerkcafezaanstad.nl

Werkestafette Zaanstad: werkestafette.zaanstad@gmail.com

Twitter: @WerkenVrElkaar #Netwerkcafe #Zaanstad

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Privacyverklaring

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.