Netwerkcafé Zaanstad

Woensdagochtend 20 december 2017 Netwerkcafé Zaanstad: Social media voor werk en bedrijf!

Als afsluiter van dit jaar bieden we een 20 december een workshopprogramma aan voor vijftigplussers die op zoek zijn naar een baan, die aan de slag willen als zelfstandige of dat overwegen. En die willen leren hoe het inzetten van Social Media je daarbij kan helpen

Klik hier voor meer informatie

Werkestafette Zaanstad

Werkestafette Zaanstad is een coöperatief programma om elkaar aan werk te helpen. De eerste Werkestafette Zaanstad eind 2017 was een groot succes. In Amsterdam zijn al acht Werkestafettes gehouden en in Haarlem ook al een. 60% van de Werkestafette-deelnemers vindt binnen 6 maanden betaald werk.

Op dinsdagochtend 9 januari is de informatiebijeenkomst voor de tweede Werkestafette Zaanstad. Je kunt je binnenkort hier inschrijven voor deze bijeenkomst.

Lees hier meer over de Werkestafette.

Archief

Een overzicht van de eerdere activiteiten van Netwerkcafé Zaanstad.

Contact

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, www.netwerkcafezaanstad.nl

Twitter: @WerkenVrElkaar #Netwerkcafe #Zaanstad

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad is aangesloten bij Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen van onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.