Netwerkcafé Zaanstad

Woensdag 25 juli 2018 De Groote Weiver: Contacten leggen waar je wat aan hebt

Als je verder wilt komen met het vinden van nieuw werk of nieuwe opdrachten als ondernemer, weet je dat je contact moet maken en in gesprek moet met andere mensen. Mensen die je al kent, mensen die je via via kent, nieuwe mensen. Als je dat moeilijk vindt, dan ben je niet de enige. Maar het is leuker en makkelijker dan je denkt! Ook, of misschien wel juist als je ‘niet zo’n snelle prater’ bent. Als je maar weet hoe het moet. En het gaat doen.

Op woensdag 25 juli biedt Netwerkcafé Zaanstad je een ochtend vol met workshops die allemaal gaan over Contacten leggen waar je wat aan hebt. We zijn dan te gast op zomerlocatie De Groote Weiver.

Woensdag 25 juli 2018. Inloop: vanaf 09:00 uur. Start: 09:30 uur. Einde: 13:00 uur

De Groote Weiver, Industrieweg 1a te 1521 NA Wormerveer (let op: andere locatie dan normaal!).

Kosten: Deelname is gratis. Koffie en thee voor eigen rekening. Een bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld

Klik hier voor het volledige programma

Klik hier om je aan te melden


Eerdere activiteiten

Een overzicht van de eerdere activiteiten van Netwerkcafé Zaanstad.

Contact

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, netwerkcafezaanstad.nl

Twitter: @WerkenVrElkaar #Netwerkcafe #Zaanstad

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Privacyverklaring

Blijf op de hoogte

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.