Netwerkcafé Utrecht

Heb jij jouw nieuwe baan al in het vizier? Of ben je nog bezig om erachter te komen waar nou eigenlijk je skills liggen, je vaardigheden? Veel mensen blijken die van zichzelf niet goed te kunnen benoemen. Of weten niet hoe ze te gebruiken bij het vinden van leuk en passend, vooral als dat in een andere richting ligt dan voorheen.

Bij Netwerkcafé Utrecht gaan we daarom op 21 mei aan de slag om te ontdekken welke skills je in huis hebt. En je kunt leren om makkelijker contact te leggen. Zodat je met je skills over de brug kunt komen in netwerkgesprekken en gesprekken met recruiters en werkgevers.

Je kunt je ook opgeven voor de Werkestafette, ons succesvolle heroriëntatie- en werkbemiddelingsprogramma. Daarin ontwikkel je de eenentwintigste-eeuwse vaardigheden die je als vijftigplusser nodig hebt om in de snel veranderende arbeidsmarkt echt in gesprek te komen bij werkgevers.

 • Dinsdagochtend 21 mei 2019, inloop 9:00, start 9:30, einde 13:30
 • Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht.
 • Kosten: Netwerkcafé Utrecht wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. Consumpties € 1 contant afrekenen). We stellen een vrijwillige bijdrage in de kosten op prijs.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Zin om in ons team mee te helpen met de organisatie van Netwerkcafé Utrecht? Stuur ons een bericht

Als ik later groot ben … Nu is later en jij bent op zoek naar een nieuwe baan. Laat jij in gesprekken met werkgevers en recruiters jouw talenten goed tot hun recht komen? En zet je doelgericht je online communicatie in? Hoe sla jij Munt uit je talent?

Woensdagmiddag 24 april kun je aan de slag in een evenement vol innovatieve interactie met workshops, speedconsults met experts, netwerken en informele ontmoetingen met werkgevers en recruiters. Wie weet ontmoet jij je toekomstige werkgever of krijg je een waardevol netwerkcontact.

 • Woensdagmiddag 24 april 2019, inloop 12:30, start 13:00, einde 16:20
 • Muntgebouw, Leidseweg 90, 3531 BG Utrecht
 • Kosten: Netwerkcafé Utrecht wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. Consumpties contant afrekenen. We stellen een vrijwillige bijdrage in de kosten op prijs.

Een goede oriëntatie op nieuw werk begint bij jezelf. Het gaat niet alleen om naar buiten gerichte actie, maar ook om verwerking van ervaringen. Alle keuzes voor een richting waarin je verder kunt, maken het soms lastig om je veerkracht te behouden. Wat kun je zelf doen voor de nodige balans? Heb je behoefte aan meer structuur in je tijd en financiën, of zoek je een nieuwe kijk op jouw eigen mogelijkheden? Hervind je innerlijke kompas!

Kom daarvoor naar de vijfde bijeenkomst van Netwerkcafé Utrecht. Met een inleiding door Henk Verschuur, meesterschapcoach en manager van het Johan Cruyff Institute.

 • dinsdagochtend 19 maart 2019, inloop 9:00, start 9:30, einde 13:00
 • Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht.
 • Kosten: Netwerkcafé Utrecht wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. Consumpties 1 euro (contant afrekenen). We stellen een bijdrage in de kosten op prijs.

Veel werkervaring en op zoek naar nieuw werk? Hoe pak je dat aan als gewoon solliciteren niet meer werkt? Kom dan naar de bijeenkomst van Netwerkcafé Utrecht en krijg nieuwe handvatten voor je zoektocht. Je komt erachter wat de Werkestafette inhoudt, hoe jouw CV opvalt en je bij een werkgever/opdrachtgever aan tafel komt. Laat je CV en LinkedIn-profiel scannen, stel vragen aan over opleidingstrajecten en scholingsvouchers. En: ontmoet werkgevers in informele sfeer.

 • Maandagmiddag 18 februari 2019, inloop 13:30, start 14:00, einde 17:45
 • Domstad cursus- en vergadercentrum, Koningsbergerstraat 9, 3531AJ Utrecht.
 • Kosten: Netwerkcafé Utrecht wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. Consumpties contant afrekenen. We stellen een vrijwillige bijdrage in de kosten op prijs.

Heb je veel ideeën over wat je in je nieuwe werk wilt doen, of juist veel vragen wat je zou kunnen doen? Werken alle mogelijke keuzes soms verlammend, waardoor je onvoldoende in beweging komt? Doe je wel een heleboel, maar heb je het idee dat het allemaal doelmatiger kan? Of heb je behoefte aan een nieuwe kijk op jouw eigen mogelijkheden?

Kom voor antwoord op deze belangrijke vragen naar de derde bijeenkomst van Netwerkcafé Utrecht

 • dinsdagmiddag 22 januari 2019, inloop 13:00, start 13:20, einde 16:55
 • Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht.
 • Kosten: Netwerkcafé Utrecht wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. Consumpties 1 euro (contant afrekenen). We stellen een bijdrage in de kosten op prijs.

... en waar te beginnen? Veel werkervaring en op zoek naar nieuw werk? Hoe pak je dat aan en wat zoek je in je volgende baan? Je staat aan het begin van een nieuw hoofdstuk in je carrière maar hoe ziet de arbeidsmarkt anno 2019 eruit en hoe pas jij daar (weer) in?

Zit jij ook met dit soort belangrijke vragen? Je krijt antwoord op dinsdagochtend 18 december tijdens de tweede bijeenkomst van Netwerkcafé Utrecht in Parnassos Cultuurcentrum.

 • Dinsdagochtend 18 december 2018. Inloop 9:30 uur. Start 10:00 uur. Einde 13:00 uur.
 • Parnassos Cultuurcentrum, Kruisstraat 201, 3581GK Utrecht.
 • Kosten: deelname is gratis, consumpties zelf contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten is van harte welkom.

Waarom zou je je nog langer laten afwijzen door werkgevers terwijl je heel geschikt bent voor hun vacatures? Draai het eens om en ga uit van je eigen kracht. Wil je weten hoe jij sterker dan ooit weer aan de slag kunt? Kom dan dinsdag 20 november naar de eerste bijeenkomst van Netwerkcafé Utrecht in Parnassos Cultuurcentrum met als thema: Maak je comeback!

De ochtend wordt ingeleid door Marjolein Kalter, auteur van het boek ‘Creëer je volgende baan’. Zij neemt je mee in een inspirerend verhaal over haar ervaring met het begeleiden, trainen en coachen van werkzoekende vijftigplussers. Vervolgens heb je keuze uit vier workshops.

Dinsdagochtend 20 november 2018. Inloop 9:00 uur. Start 9:30 uur. Einde 13:00 uur.

Parnassos Cultuurcentrum, Kruisstraat 201, 3581GK Utrecht.

Kosten: deelname is gratis, consumpties zelf contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten is van harte welkom.

Contact

Netwerkcafé Utrecht: netwerkcafe.utrecht@gmail.com, netwerkcafeutrecht.nl

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Utrecht is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar.nl, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Zin om mee te helpen met de organisatie van Netwerkcafé Utrecht? Stuur ons een bericht