Vihdin reumayhdistys

Vihdin Reumayhdistys toimii Vihdin kunnan alueella järjestäen toimintaa tuki- ja liikuntaelinsairaille reumatauteja sairastaville jäsenilleen.


Järjestämme jäsenillemme lämminvesijumppaa Nummelan uimahallissa torstaisin. Toistaiseksi on käytössä koronapassi tai todistus koronarokotteista.

Järjestämme teatteriesityksiä ja retkiä jäsenistölle sekä tietopuolisia luentoja ajankohtaisista aiheista. Nämä luennot ovat olleet avoimia kaikille kuntalaisille.

Vihdin Reumayhdistyksen sähköpostiosoite on vihdinreumayhdistys@gmail.com

Löydät meidät myös facebookista www.facebook.com/VihdinReumayhdistys

Vihdin reumayhdistys on Suomen Reumaliitto ry:n jäsenyhdistys. Lisää tietoa www.reumaliitto.fi.

Jäseneksi liittyminen

Suomen Reumaliiton jäsenyhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa.

Suurin osa jäsenistä sairastaa itse jotain tuki- ja liikuntaelinsairautta tai on sairastavan omainen tai alalla työskentelevä ammattilainen.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä myös jos haluaa mielekästä vapaaehtoistoimintaa vapaa-ajakseen.

Jäseneksi liittyminen edellyttää henkilötietojen toimittamista yhdistykselle, jonka hallitus hyväksyy jäsenyyden ja perii jäsenmaksun.

Jäsenmaksu on yhdistyskohtainen.

Vihdin reumayhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2022 on 20 euroa.

Yhdistys ottaa Sinuun yhteyttä tietosi saatuaan, paras tapa liittyä on sähköpostilla osoitteeseen vihdinreumayhdistys@gmail.com, tai soittamalla jäsenasioidenhoitajalle Arja Jussilalle numeroon: 040 846 4534 tai suoraan Reumaliiton linkin kautta tästä: kilta.reumaliitto.fi/verkkolomakkeet/jasenhakemus

Yhdistykseen kuuluu noin 200 jäsentä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!