Urheilukalastajien maja

Yhdistyksen toiminnan tukikohtana toimii Urheilukalastajien maja Vanhankylänniemessä. Täällä pidetään kokoukset, kerhoillat, saunaillat yms tilaisuudet.

Majan voivat varata myös jäsenistön ulkopuoliset omiin tilaisuuksiin aikoina, jolloin emme tarvitse sitä yhdistyksen käyttöön. Varausmaksuilla katamme majan kustannuksia ja pidämme yllä seuran nuorisotoimintaa. Lisätiedot majan varaamisesta ja vapaista ajankohdista löydät varauskalenterista.

Majan suuremmalle puolelle saat mahtumaan noin 50 ruoka-/kahvivierasta. Keittiössä ei ole tarjoiluastiota. Jääkaapit, hellauuni, kahvinkeittimiä, vedenkeitin ja mikroaaltouunit sen sijaan löytyvät.

Saunankabinetin puolelle mahtuu luontevasti noin 10-15 hengen ryhmä. Lauteille sopii 7 saunojaa kerralla. Kabinetin puolelta löytyy jääkaappi ja tiskipöytä, muttei varsinaista keittiövarustusta.

Majan ainoa WC on saunakabinetin puolella.

Kalenterista näet voimassaolevat varaukset. Voit varata majan alustavasti varauslomakkeella. Sillä voit tehdä myös peruutuksen tai pelkän tiedustelun varaukseen liittyen. Tiedustelulomakkeella voit pyytää itsellesi oven avausmahdollisuuden jos haluat käydä hyvissä ajoin etukäteen tutustumassa majaan tapahtumasi valmisteluja varten.

Varaushinnat ovat:

  • sunnuntaista torstaihin 120 €/vrk (varausmaksu 40 €)

  • perjantai tai lauantai 240 €/vrk (varausmaksu 100 €)

  • viikonloppu 350 €/vkl (varausmaksu 150 €)