Honkapirtti

Honkapirtti on Urheilukalastajien 80-luvulla talkoilla rakentama tilava kalamaja kahdeksalla petipaikalla. Honkapirtti sijaitsee Vanaja nimisen järven rannalla Hankasalmen Itäosassa.

Järvessä on hyvä kalakanta. Kalastajan saaliita ovat taimen, siika, muikku, ahven, kuha, hauki, made sekä muut tutut kalamme. Järvellä on mahdollisuus saada saaliikseen isoja suurkalarekisteriin merkattavia taimenia ja haukia. Lähiympäristön lammet kuulemma antavat joskus mojovia ahvensaaliita.

Majan ympäristöstä löytyy myös hyvät marja- ja sienimaat, sekä muuten komeat maisemat.

TjUK:n aikuisjäsen voi varata majan käyttöönsä enintään viikoksi kerrallaan. Vuokralla katetaan majan ylläpitokuluja. Vuodelle 2021 tehtyjä uudistuksia on mm. terassin kaiteet ja ilmalämpöpumppu.

Vuodelle 2022 vuokra on 40 €/vrk. Bella 490 moottoriveneen vuokra on 20 €/vrk. Jos otat moottoriveneen käyttöösi niin se vuokrataan aina koko varausajaksesi. Jos et tarvitse isoa kalavenettä, niin perinteinen suotuvene kuuluu mökin vuokraan.

Majan vaihtoaika on klo 18 edellisenä iltana. Jos varaat mökin esimerkiksi maanantaista torstaihin, niin voit tulla sunnuntaina klo 18 jälkeen ja pois lähteä pitää torstaina ennen klo 18.

Talvikautena lokakuusta huhtikuuhun varausten lukumäärää ei ole rajoitettu. Kesäkautena toukokuusta syyskuuhun voimassa voi olla vain yksi varaus kerrallaan.

Kesävarauksia otetaan vastaan vasta kyseisen vuoden alusta.

Majalla on käytössä numerolukko, jonka koodin saat varausvahvistuksen yhteydessä.

Majan isäntänä toimii Esko Uimonen, esko.uimonen (at) gmail.com, 0400-487873.

Majan varustukseen kuuluu jääkaappi, pakastin ja astiasto 8 hengelle. Mökissä on puilla lämmitettävä sauna. Vesi saunaan saadaan kesäaikana sähkökäyttöisellä pumpulla järvestä. Talvella kantovesi avannosta.