Honkapirtti

Honkapirtti on Urheilukalastajien 80-luvulla talkoilla rakentama tilava kalamaja. Jäsenistön käytössä oleva kalamaja sijaitsee Vanaja nimisen järven rannalla Hankasalmen Itäosassa.

Järvessä on hyvä kalakanta. Kalastajan saaliita ovat taimen, siika, muikku, ahven, kuha, hauki, made sekä muut tutut kalamme. Järvellä on mahdollisuus saada saaliikseen isoja suurkalarekisteriin merkattavia taimenia ja haukia. Lähiympäristön lammet kuulemma antavat joskus mojovia ahvensaaliita.

Majan ympäristöstä löytyy myös hyvät marja- ja sienimaat, sekä muuten komeat maisemat.

TjUK:n jäsen voi varata majan käyttöönsä enintään viikoksi kerrallaan. Vuokralla katetaan majan ylläpitokuluja. Vuodelle 2021 tehtyjä uudistuksia on mm. terassin kaiteet ja ilmalämpöpumppu.

Vuodelle 2021 vuokra on 40 €/vrk. Bella 490 moottoriveneen vuokra on 20 €/vrk. Jos otat moottoriveneen käyttöösi niin se vuokrataan aina koko varausajaksesi. Jos et tarvitse isoa kalavenettä, niin perinteinen soutuvene kuuluu mökin vuokraan.

Majan vaihtoaika on klo 18 edellisenä iltana. Jos varaat mökin esimerkiksi maanantaista torstaihin, niin voit tulla sunnuntaina klo 18 jälkeen ja pois lähteä pitää torstaina ennen klo 18.

Talvikautena lokakuusta huhtikuuhun varausten lukumäärää ei ole rajoitettu. Kesäkautena toukokuusta syyskuuhun voimassa voi olla vain yksi varaus kerrallaan.

Kesävarauksia otetaan vastaan vasta kyseisen vuoden alusta.

Voit varata majan oheisen varauskalenterin kautta

Majalla on käytössä numerolukko, jonka koodin saat varausvahvistuksen yhteydessä.

Majan varustukseen kuuluu jääkaappi, pakastin ja puilla lämmitettävä sauna. Vesi saadaan saunaan kesäaikana sähkökäyttöisellä pumpulla järvestä. Talvella kantovesi avannosta.

Majan isäntänä toimii Esko Uimonen, esko.uimonen (at) gmail.com, 0400-487873.