Personal Training - Voedingsbegeleiding - Trainingsprogramma - Supplementenadvies

WE TAKE CARE OF YOUR SHAPE! 

 

 

Total Muscle Concept begeleidt zowel de niet sporter, de beginner als de intensievere fitnesser. Wij streven naar en dragen zorg voor een gezond, fit en krachtig lichaam.

Wij bieden voedingsadvies en trainingsschema's op maat aan, aangepast aan uw vooruitgang, zowel voor de beginnende als gevorderde sporter (M/V). Wij helpen bij afslanken, figuurcorrectie, spieropbouw of algemene fitheid. We werken samen met jou & op je eigen tempo naar een fitter leven.

Wij leren u de juiste trainingstechnieken in onze personal training sessies zodat blessures vermeden kunnen worden. U kunt bij ons terecht voor Core Stability sessies om rugproblemen te voorkomen. Je kan kiezen voor personal training bij ons, aan huis of in Snap Fitness Ingelmunster.

U kunt bij ons terecht voor supplementenadvies.

Total Fit Concept is een onderdeel van Total Muscle Concept en focust op voedingsbegeleiding & algemene gezondheid.

Het is voornamelijk gericht op de niet sporter of de beginner/minder intensieve sporter die voedingsbegeleiding wil om op een gezonde manier te gaan afslanken of bij te komen en/of te werken aan de algemene gezondheid. Bij Total Fit Concept wordt er meer gefocust op gezonde voeding, algemene lichamelijke fitheid en motivatie.

We werken samen met jou & op je eigen tempo naar een fitter leven of helpen je bij het afvallen/bijkomen met gezonde voeding.

We staan 7/7 voor je klaar om je zowel fysiek als mentaal op te volgen en te motiveren.

U kunt bij ons terecht voor supplementenadvies.

FacebookInstagram