Chiro Myin Kalmthout

Recente nieuwtjes

De wablief van januari en februari staat online.

Veel leesplezier!

*****

De leiding wenst jullie allemaal fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! We zien jullie terug op 6 januari aan het zwembad van Kalmthout om 14.45 om te zwemmen (vergeet zeker geen 1 euro!). Om 16u is ons zwempartijtje weer afgelopen.

Hopelijk tot dan!

*****

JOEPIE! De foto's van ons bangelijk kamp in Berlare staan op de site. Ga ze snel bekijken: Foto's

*****

Dag Chirovrienden en sympathisanten !

Voor de Warmste Week kunnen jullie via ons een Chiro For Life embleem kopen voor 3 euro voor op je broek, hemd, rok... te naaien! En dit ten voordele van het Kinderkankerfonds. Dit is een actie van Chiro Zonnezee waar wij graag aan meedoen. Wil jij ook graag dit goede doel steunen? Stuur dan een mailtje naar cato.francken26@gmail.com voor 9 december met je naam en als onderwerp 'Warmste Week'. Je mag de €3 cash geven deze zondag of volgende week zondag OF overschrijven op de rekeningnummer van de chiro (BE68 7895 6088 4734) met de vermelding ‘warmste week en naam’.

Warme groetjes,

De leiding!

*****

Zondag 25/11 is het heel de dag chiro! Jullie worden om 10u verwacht aan de kerk van Kalmthout. Vergeet zeker geen centjes voor de overheerlijke hamburgers en frietjes van de rakwi's ! De chiro eindigt om 16u voor iedereen.

Tot zondag!