Chiro Myin Kalmthout

Recente nieuwtjes

Desondanks de niet geweldige weersvoorspelling van morgen, hebben we besloten dat we toch naar de zee gaan. Dat wil dus zeggen dat we om 8.30u verzamelen aan het station van Kijkuit en dat we om 20.17u daar terug aankomen.

Tot morgen!

*****

INSCHRIJVINGEN KAMP: ten laatste 15/07 mail sturen naar eigen leiding met medische fiche!

CONTAINER: vergeet ook zeker niet dat we dit jaar de container pas kunnen uitladen op 12 augustus, jullie zullen dus de spullen van jullie kinderen die avond pas kunnen komen halen.

*****

Joepie! Het kampboekje staat online. Ga snel ontdekken wat we allemaal gaan doen op kamp!

*****

Hallo iedereen, even een dienstmededeling. Zondag 19/05 is het heel de dag chiro op de diesterweg. We zijn er achter gekomen dat het ook schoolfeest is op de kadrie met optredens. Aangezien ons chirojaar al helemaal volgepland is, is er geen mogelijkheid om heel de dag chiro nog te verzetten.

Wij hebben hier wel een oplossing voor gevonden. Heel de dag chiro eindigt dit jaar om 13u voor de PINKELS, SPEELCLUBS en RAKWI’S, zodat jullie ook nog naar het schoolfeest kunnen. (Ook voor de kinderen die niet op de kadrie zitten, eindigt heel de dag chiro om 13u)

De hotdogverkoop van de rakwi’s gaat ook gewoon door, dus vergeet zeker geen centjes voor een lekkere hotdog (meer info: zie wablief)

Wij hopen dat jullie toch nog talrijk aanwezig zullen zijn op heel de dag chiro!

*****

De wablief van mei en juni staat online.

Veel leesplezier!