Chiro Myin Kalmthout

Het kamp zit erop en dat wil naar jaarlijkse gewoonte zeggen dat ons feestweekend voor de deur staat! De leiding vliegt erin om voor Kalmthout, Antwerpen en omstreken weer een knaller van een feest te organiseren! Maar we denken niet enkel aan de feestgangers! Ook voor ouders, leden, familie en vrienden organiseren wij een barbecue. Nodig iedereen dat je kent uit en maak er samen met ons een gezellige avond van! Ps: aan alle kindjes van Chiro Myin, dit jaar is er weer een SPRINGKASTEEL!

Recente nieuwtjes

Check nu de aftermovie van het kamp!!! (naar beneden scrollen)

De wablief van september-oktober staat nu ook online. Veel leesplezier!

*****

WAUW! Wat een ongelooflijk kamp hebben we weer achter de rug. Bedankt aan iedereen die mee geholpen heeft. Het was weer een knaller van formaat! Aftermovie volgt nog :-)

Tot snel!

*****

Desondanks de niet geweldige weersvoorspelling van morgen, hebben we besloten dat we toch naar de zee gaan. Dat wil dus zeggen dat we om 8.30u verzamelen aan het station van Kijkuit en dat we om 20.17u daar terug aankomen.

Tot morgen!

*****

INSCHRIJVINGEN KAMP: ten laatste 15/07 mail sturen naar eigen leiding met medische fiche!

CONTAINER: vergeet ook zeker niet dat we dit jaar de container pas kunnen uitladen op 12 augustus, jullie zullen dus de spullen van jullie kinderen die avond pas kunnen komen halen.

*****

Joepie! Het kampboekje staat online. Ga snel ontdekken wat we allemaal gaan doen op kamp!