Schola Cantorum d'Algemesí

G. F. HÄNDEL. EL MESSIES. Concert Participatiu

XX anys del Messies participatiu

Diumenge 27 de gener de 2019. 16.00 h. Basílica de sant Jaume. Algemesí

Júlia Oltra. Directora

Encontre d'intercanvi amb el cor de la Fundació Ribera de Banyeres de Mariola

El passat dissabte 10 de novembre vàrem gaudir d'una jornada musical i lúdica d'intercanvi dels nostres cors de xiquets amb el cor de la Fundació Ribera de Banyeres de Mariola, dirigit per José Luís Castell. Ací teniu una foto del concert de cloenda a la Capella de Troballa.La colla d'Algemesí en el concert a la memòria de Diego Ramón

Magnífic concert el del passat 30 d’octubre en el 12 aniversari del decés de Diego Ramón, a càrrec de La Colla d’Algemesí sota la direcció d’Antoni de la Asunción.

Un programa que va incorporar obres tan lligades al nostre mestre com l’Entrada de la creu, Angelus o la Muixeranga amb obres del repertori de la Colla que fan de la dolçaina i la percussió un mitjà d’expressió íntim i alhora potent, ple de sonoritats i ritmes variats. Un gaudi per a l’espectador. Una interpretació digna d’elogi.

La Schola Cantorum d’Algemesí agraeix a La Colla aquesta col·laboració en el record del nostre mestre i amic.

Comencen els assajos del Messies participatiu

El passat diumenge 21 d'octubre es va fer el primer dels assajos del Messies participatiu 2019. Aquesta edició serà la número 20. Des de 2000 i de manera ininterrompuda, el darrer diumenge de gener hem gaudit músics i públic d'aquesta obra única i universal. Aquesta és ja una cita obligada per a molts.

Més informació