RLC


GEREEDSCHAPSWAGEN


GEREEDSCHAPSWAGENS KOPEN? HIER VINDT U DE PERFECTE GEREEDSCHAPSWAGEN VOOR SERVICEBUS/AUTO!


Gereedschapswagens zijn erg handig voor servicemonteurs die regelmatig zware gereedschapskisten mee moeten nemen in de service bus/auto. Hier vindt u de gereedschapswagen!

Roll Lifting Comfort is een nieuw hulpmiddel voor servicemonteurs die regelmatig zware gereedschapskisten mee moet nemen in serversauto of bus. Met RLC kun je zonder tilbeweging zware gereedschapskisten tot maximaal 49,5 kg in en uit de auto halen.

Voor meer info ga naar:

RLC BASIS + TOOLBOX.

Productomschrijving

De RLC bestaat uit een solide frame waarvan de onderzijde opklapbaar is en waarop een vijfdelige gereedschapskist is gemonteerd. De RLC is voorzien van twee zwenk- en twee bokwielen en kan daarmee op verhard terrein rijden. De wagen heeft een trek/duwbeugel en is aan één zijde open geconstrueerd.

Gebruik

Aan de open zijde kan de kist op ongeveer de hoogte van een laadvloer van een bedrijfsbus naar binnen gereden worden. Vervolgens wordt de RLC op de laadvloer geplaatst door de onderzijde van het frame op te klappen. Dit deel van het frame komt nu boven de gereedschapskist. Bij het uitladen van de kist wordt het frame naar buiten geklapt en de kist wordt uit de bedrijfsbus getrokken. Het uitgeklapte frame wordt vergrendeld. Vervolgens kan de RLC met de beugel verreden worden naar de plaats waar de werkzaamheden moeten worden verricht.

Specificaties

* Dit is 30% meer volume dan de standaard kisten. De vijfdelige kist is goed toegangkelijk omdat de vakken ver kunnen openklappen. De RLC wordt afgeleverd met een duidelijke beschrijving.

RLC IS GESCHIKT VOOR 98 PROCENT VAN ALLE BESTEL-, BEDRIJFSBUSSEN EN AANHANGERS.