CFX Како да започнете


Спонзор: https://ray10.cashfxgroup.com


1. Придружете се на CFX бесплатно со спонзорска врска, ова може да се добие од лицето кое ви кажа за оваа можност.

Направете корисничко име и лозинка, вашето корисничко име ќе биде името на вашата врска за спонзор.


2. Ќе ви треба сметка за криптопеј, ова ќе ви помогне да ги претворите вашите пари во криптовалути и да ги претворите криптовалутите во пари.

Линк: https://cryptopay.me


3. Потребен ви е паричник Exodus, ова е кога ја чувате вашата криптовалута пред да ја префрлите на вашата CFX сметка и можете да префрлите пари од вашата CFX сметка на вашиот Exodus паричник.

Линк: https://www.exodus.com


4. CFX има многу добра безбедност, за да се најавите ви треба (апликација Google Authenticator) можете да ја преземете за Андроид или Ајфон.

Кога ќе се придружите на CFX, добивате контролен панел, вашиот број на Google Authenticator ќе биде таму, можете да го копирате бројот и да го ставите во апликацијата Google Authenticator што е на вашиот телефон.

Врски:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.authenticator2&hl=en_GB&gl=US


https://apps.apple.com/us/app/google-authenticator/id388497605


5. Најавете се на вашата CFX сметка и одлучете со кое ниво пакет сакате да тргува CFX.

Се плаќа секоја сабота на вашата CFX сметка.


Спонзор: https://ray10.cashfxgroup.com