Pukinsalmen puolimaraton, 14 km, 10 km ja 7 km

Turku Ruissalo 27.11.2021 klo 11:00

Pukinsalmen puolimaraton on pienimuotoinen juoksutapahtuma, jossa voi tehdä pitkän lenkin hyvässä seurassa tai kilpailla eri matkoilla. Puolimaraton juostaan kolmena kierroksena. Reitti on kaunis ja vaihteleva. 7 km kierroksella on nousua 30 m. Kaikki matkat ovat virallisesti mitattuja (Jari Tomppo 2017). Tervetuloa kokemaan juoksuiloa!

Huom. Tapahtuman osallistujamäärä on enintään 50 ja kaikkien tulee ilmoittautua ja maksaa osallistumismaksu etukäteen viimeistään keskiviikkona 24.11. (tarkemmin ilmoittaudu välilehdellä).

Koronaan varautuminen! (päivitetty 5.10.2021 )

Tule tapahtumaan vain terveenä. Tapahtuman käytössä on vain ulkotila. Juoksussa ei käytetä numerolappuja eikä jaeta mitaleja. Muista hyvä käsihygienia ja noudata alueen oppaiden ohjeistusta turvaväleistä erityisesti ilmoittautumisessa ja lähdössä. Alueella on käsidesipiste.

Ennen juoksua

Tule paikalle hyvissä ajoin, jotta ilmoittautumisen vahvistaminen tapahtuu väljästi ja 1-2 metrin turvaväli säilyy. Lähdössä voi huoletta jättää reilusti väliä muihin, koska jokainen ottaa itselleen ajan ja käynnistää kellonsa lähtöviivan ylitettyään.

Juoksun jälkeen

Ilmoita aikasi järjestäjälle ja säilytä turvaväli muihin alueella liikkuessasi.