Pukinsalmen puolimaraton, 14 km, 10 km ja 7 km TÄYNNÄ

Turku Ruissalo 21.11.2020 klo 11:00

Pukinsalmen puolimaraton on pienimuotoinen juoksutapahtuma, jossa voi tehdä pitkän lenkin hyvässä seurassa tai kilpailla eri matkoilla. Puolimaraton juostaan kolmena kierroksena. Reitti on kaunis ja vaihteleva. 7 km kierroksella on nousua 30 m. Kaikki matkat ovat virallisesti mitattuja (Jari Tomppo 2017). Tervetuloa kokemaan juoksuiloa!

Huom. Tapahtuman osallistujamäärä on enintään 50 ja kaikkien tulee ilmoittautua ja maksaa osallistumismaksu etukäteen viimeistään keskiviikkona 18.11. (tarkemmin ilmoittaudu välilehdellä). Lähdöt tapahtuvat enintään 20 juoksijan ryhmissä.

Koronaan varautuminen! (päivitetty 26.10. )

Tule tapahtumaan vain terveenä. Tapahtuman käytössä on vain ulkotila. Juoksussa ei käytetä numerolappuja eikä jaeta mitaleja. Muista hyvä käsihygienia ja noudata alueen oppaiden ohjeistusta turvaväleistä erityisesti ilmoittautumisessa ja lähdössä. Alueella on käsidesipisteet.

Ennen juoksua

Käytäthän tapahtuma-alueella maskia. Tarvittaessa saat maskin tapahtuman järjestäjältä.

Tule paikalle hyvissä ajoin, jotta ilmoittautumisen vahvistaminen tapahtuu väljästi ja 1-2 metrin turvaväli säilyy.

Lähdöt tapahtuvat porrastetusti enintään 20 juoksijan ryhmissä.

Lähdössä voi huoletta jättää reilusti väliä muihin, koska jokainen ottaa itselleen ajan ja käynnistää kellonsa lähtöviivan ylitettyään.

Juoksun aikana

Säilytä turvaväli muihin

Huom. voit jättää maskin pois vasta lähdön jälkeen minuutin parin juoksemisen jälkeen. Alkumatkalla on tätä varten roskakori.

Juoksun jälkeen

Ilmoita aikasi järjestäjälle ja säilytä turvaväli muihin alueella liikkuessasi.

Tarkempaa tietoa Koronasta osoitteissa:

Aluehallintoviraston tiedotteet

Tarttuminen ja suojautuminen – koronavirus (THL)