Yleisinfo

Maratonin lähtöpaikka ja ilmoittautumispaikka on Kansanpuistontien ja Jarno Saarisen tien risteyskohdan vieressä kevyenliikenteen väylällä Turun Ruissalon saaressa.

Pysäköintipaikan osoite on Kansanpuistontie 60 ja paikalle pääsee myös Fölin bussilla numero 8, joka lähtee Puutorilta pysäkiltä PT1 klo 9:30 (ajoaika n. 20 min), poisjäänti Kansanpuiston tienhaarassa. Keskustaan pääsee Ruissalon puistotien pysäkiltä tai Kansanpuistosta tunnin välein.

Sarjat ja matkat

Miehet ja naiset

Puolimaraton, 14 km, 10 km ja 7 km

Lähtöaika ja lähtöpaikka

klo 11:00 -11:05 (kaikki matkat)

Lähtöpaikat sijaitsevat ilmoittautumispaikan suoran eri päissä, 10 km lähtö meren puoleisessa päässä, kaikilla muilla matkoilla lähtö- ja maalipaikka on sama.

Ajanotto

Tapahtumassa juoksija ottaa oman aikansa ja ilmoittaa sen maalissa olevaan tulosvihkoon. Maksimiaika puolimaratonilla on 3 tuntia.

Ilmoittautuminen ja maksu

Pyydän ilmoittautumaan etukäteen (nimi, seura tai paikkakunta ja matka) tekstiviestillä 040 5130677 (Rolf Holmberg). Pienimuotoisen tapahtuman osallistujamäärä on enintään 50. Ilmoittaudu-välilehdelle päivitän ilmoittautuneiden määrän.

Osallistumismaksu: kaikki matkat 7 € (juoksijakortilla 2 € alennus, FMR-jäsenille tapahtuma on ilmainen). Maksuilla katetaan järjestämisestä aiheutuvia kuluja. Tarkempi maksuohje on ilmoittaudu välilehdellä.

Mitali: ei mitalia

Huolto

Urheilujuomaa ja vettä on tarjolla lähtö/maalialueella. Huoltopiste on lyhyen ja pitkän osakierroksen aloituskohdassa eli 2,7 km ja 4,3 km välein.

Tapahtuma-alueella ei ole käytössä WC:tä. Lähin WC on Vanhan Tammen kahvilassa, johon on matkaa lähtöpaikalta 800 m. Kahvila on avoinna klo 11 - 17.

Pesu- ja pukeutumistilat, varustesäilytys

Varusteet voi säilyttää omassa autossa tai järjestäjän autossa. Tapahtumapaikalla ei ole pukuhuonetta. Peseytymään pääsee Ruissalon kylpylään, kun maksaa normaalin kylpylämaksun.

Valokuvien ja videoiden käyttö

Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus ottamilleen valokuville ja videoille.

Keskeytys

Mikäli joudut keskeyttämään kilpailun tai juoksumatkasi muuttuu ilmoita siitä järjestäjälle.

Vakuutus

Jokainen juoksee omalla vastuulla, juoksijoita ei ole vakuutettu. Juoksu tapahtuu normaalien liikennesääntöjen mukaisesti. Reitillä ei ole liikenteenohjausta.