Yleisinfo

Maratonin lähtöpaikka ja ilmoittautumispaikka on Kansanpuistontien ja Jarno Saarisen tien risteyskohdan vieressä kevyenliikenteen väylällä Turun Ruissalon saaressa.

Pysäköintipaikan osoite on Kansanpuistontie 60 ja paikalle pääsee myös Fölin bussilla numero 8, joka lähtee Puutorilta pysäkiltä PT1 klo 8:30 ja 9:30 (ajoaika n. 20 min), poisjäänti Kansanpuiston tienhaarassa. Keskustaan pääsee Ruissalon puistotien pysäkiltä tai Kansanpuistosta tunnin välein.

Sarjat ja matkat

Miehet ja naiset

Puolimaraton, 14 km, 10 km ja 7 km

Lähtöaika

klo 11:00 (kaikki matkat)

Ajanotto

Tapahtumassa juoksija ottaa oman aikansa ja merkitsee sen maalissa olevaan tulosvihkoon. Maksimiaika puolimaratonilla on 3 tuntia.

Ilmoittauminen ja maksu

Pyydän ilmoittautumaan etukäteen (nimi, seura tai paikkakunta ja matka) tekstiviestillä 040 5130677 (Rolf Holmberg). Pienimuotoisen tapahtuman osallistujamäärä on enintään 50. Ilmoittaudu-välilehdelle päivitän ilmoittautuneiden määrän.

Osallistumismaksu: kaikki matkat 7 € (ota mukaan tasaraha, juoksijakortilla 2 € alennus). Maksuilla katetaan järjestämisestä aiheutuvia kuluja.

Mitali: ei mitalia

Huolto

Urheilujuomaa, vettä ja banaania on tarjolla lähtö/maalialueella. Huoltopiste on lyhyen ja pitkän osakierroksen aloituskohdassa eli 2,7 km ja 4,3 km välein.

Tapahtuma-alueella ei ole käytössä WC:tä. Lähin WC on Vanhan Tammen kahvilassa, johon on matkaa lähtöpaikalta 800 m . Kahvila on avoinna klo 10 - 17.

Pesu- ja pukeutumistilat, varustesäilytys

Varusteet voi säilyttää omassa autossa tai järjestäjän autossa. Tapahtumapaikalla ei ole pukuhuonetta. Peseytymään pääsee Ruissalon kylpylään, kun maksaa normaalin kylpylämaksun.

Valokuvien ja videoiden käyttö

Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus ottamilleen valokuville ja videoille.

Keskeytys

Mikäli joudut keskeyttämään kilpailun, kirjoita maalialueella olevaan tulosvihkoon nimesi perään merkintä DNF.

Vakuutus

Jokainen juoksee omalla vastuulla, juoksijoita ei ole vakuutettu. Juoksu tapahtuu normaalien liikennesääntöjen mukaisesti. Reitillä ei ole liikenteenohjausta.