Directors

Xavier Rodon, director actual

Xavier Rodon i Morera va néixer a Mataró l'any 1961. Va estudiar a les escoles Pies d'aquesta ciutat i posteriorment va cursar estudis de música al conservatori de Girona i de magisteri musical a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va estudiar piano amb el mestre i compositor Enric Torra.

Ha assistit a cursos de cant, piano i harmonia moderna al Taller de Músics i a l'Aula de Música Moderna del Liceu i de direccio coral amb els professors Josep Vila i Lluis Vila .

Genís Mayola,

director des del 1983 al 2008

Genís Mayola i Serrat nascut a Sant Pere de Torelló (Osona) el 1949, decideix cantar les seves pròpies cançons arran de l’assassinat del cantautor xilè Víctor Jara durant el cop d’estat de Pinochet l’any 1973, ara fa 29 anys.

Com a cantautor ha guanyat diversos premis, entre d’altres: el primer festival de cançó catalana del Maresme (1976), el festival de noves veus de la Cova del Drac (1977) o el festival de cançó marinera de Palamós (1980).

Ha musicat poemes de Paul Eluard, Miquel Desclot i Miquel Martí i Pol. Ha escrit nombroses cançons per a Primavera per la pau a més de dues cantates: Cantata de la terra sense mal (sobre poemes de Pere Casaldàliga) i Cantata Nosaltres som part de la terra (sobre un text del cap indi Seatle).