BREVET 400 KM

BREVET 400KM

Dels Camps als Ports

04 de MAIG del 2024

PRESENTACIÓ


Per la Brevet 400km del 2024 us proposem una ruta on sortirem de Cambrils per dirigir-nos cap als Ports de Tortosa-Beseit. Farem la volta sencera als ports, passant per les províncies de Castelló i Terol. De tornada passarem pel Priorat i un cop arribem al cim de la Teixeta només ens quedara dirigir-nos al mar!!!SORTIDA

La sortida serà a les 6:00h del dia 04 de maig del 2024


El lloc de sortida i arribada es la Pista d'Atletisme de Cambrils. Un cop ja finalitzades les obres de remodelació de l'Avinguda de l'Esport, si pot accedir directament des de la nova rotonda de la T-320. 


Notificarem via email el lloc exacte.

TRACKS

Podeu descarregar els tracks als enllaças següent:

WIKILOC

RUTOMETRE

INSCRIPCIONS (limitat a 60 inscrits)

El preu d’inscripció es de 9 euros.

L’import de la inscripció s’ha de abonar anticipadament, i no es considerara valida cap inscripció sense el pagament.

Data límit d’inscripció serà el dijous 2 de maig. Demanem a tothom la inscripció en línia, doncs hem de preparar els carnets de ruta perquè estiguin disponibles per entregar-vos a la sortida de la brevet.

Procés d’inscripció:

1. Omplir el formulari adjunt a la pagina de la manera mes precisa possible (Dos cognoms, adreça sencera, telèfon, correu electrònic,etc) per tal de poder fer arribar els carnets de ruta homologats.

Cal acceptar al mateix formulari el reglament de les brevets i la fulla d'excepció de responsabilitat per poder formalitzar la inscripció.

2. S’ha de fer l’ingrés al compte de «la Caixa» numero.:

IBAN: ES 52 2100 0217 2002 0067 4215

Important: Indicant al concepte el nom del inscrit i BRM400.

3. Notificarem via email l'inscripció. De no ser així podeu contactar a brevetscambrils@gmail.com per si faltes alguna dada.

RECORDEU: es obligatori tenir llicencia de ciclisme en vigor i caldrà presentar-la en el moment de recollir el carnet de ruta. No serveixen llicencies de triatlo o qualsevol altre esport. El fet de no presentar-la comporta la exclusió de la participació a la brevet i no es retornara l’import de la inscripció.


El preu de la inscripció us dona dret a:FORMULARI INSCRIPCIÓ