BREVET 400 KM

BREVET 400KM

29 DE ABRIL DEL 2023

PRESENTACIÓ

Ja us podeu inscriure a la primera Brevet de 400km de Cambrils.

Per celebrar els 50 anys de la Penya Cicloturista Cambrils, organitzem aquest 400 que uneix Cambrils al Baix Camp, amb Cambrils al Solsonès i tornar cap a la Platja!!


SORTIDA

La sortida serà a les 6:00h del dia 29 de abril del 2023


El lloc de sortida i arribada es la Pista d'Atletisme de Cambrils. Degut a les obres de remodelació de l'acces a la Pista estem a l'espera de confirmar exactament on es podra aparcar i la manera d'accedir. 


Notificarem via email qualsevol modificació.

TRACKS

Podeu descarregar els tracks als enllaças següent:

WIKILOC

RUTOMETRE

INSCRIPCIONS

El preu d’inscripció es de 7 euros.

L’import de la inscripció s’ha de abonar anticipadament, i no es considerara valida cap inscripció sense el pagament.

Data límit d’inscripció serà el dijous 27 de abril. Demanem a tothom la inscripció en línia, doncs hem de preparar els carnets de ruta perquè estiguin disponibles per entregar-vos a la sortida de la brevet.

Procés d’inscripció:

1. Omplir el formulari adjunt a la pagina de la manera mes precisa possible (Dos cognoms, adreça sencera, telèfon, correu electrònic,etc) per tal de poder fer arribar els carnets de ruta homologats.

Cal acceptar al mateix formulari el reglament de les brevets i la fulla d'excepció de responsabilitat per poder formalitzar la inscripció.

2. S’ha de fer l’ingrés al compte de «la Caixa» numero.:

IBAN: ES 52 2100 0217 2002 0067 4215

Important: Indicant al concepte el nom del inscrit i BRM400.

3. En un període de 48 a 72 h notificarem via email l'inscripció. De no ser així podeu contactar a brevetscambrils@gmail.com per si faltes alguna dada.

RECORDEU: es obligatori tenir llicencia de ciclisme en vigor i caldrà presentar-la en el moment de recollir el carnet de ruta. No serveixen llicencies de triatlo o qualsevol altre esport. El fet de no presentar-la comporta la exclusió de la participació a la brevet i no es retornara l’import de la inscripció.

El preu de la inscripció us dona dret a:

FORMULARI INSCRIPCIÓ