BREVET 200 km

Català

BREVET 200KM - ARRAN DE COSTA

10 DE MARÇ DEL 2024

PRESENTACIÓ

A partir d’avui ja us podeu inscriure al 3º Brevet 200k – Arran de Costa a Cambrils del 10 de març.

Per aquesta tercera edició hem buscat un recorregut mes exigent, alternant carreteres principals amb carreteres mes secundaries i camins rurals que faran que gaudiu de una jornada excepcional de bicicleta tot creuant el Baix Camp, Terra Alta, Baix Ebre i Priorat.

SORTIDA

La sortida serà a les 7 h del dia 10 de març del 2024

El lloc de sortida i arribada es la Pista d'Atletisme de Cambrils. Un cop ja finalitzades les obres de remodelació de l'Avinguda de l'Esport, si pot accedir directament des de la nova rotonda de la T-320. 


Notificarem via email el lloc exacte.

TRACKS

Podeu descarregar els tracks als enllaças següent:

WIKILOC

RUTOMETRE

INSCRIPCIONS

El preu d’inscripció es de 9 euros.

L’import de la inscripció s’ha de abonar anticipadament, i no es considerara valida cap inscripció sense el pagament.

Data límit d’inscripció serà el dijous 7 de març. Demanem a tothom la inscripció en línia, doncs hem de preparar els carnets de ruta perquè estiguin disponibles per entregar-vos a la sortida de la brevet.

Procés d’inscripció:

1. Omplir el formulari adjunt a la pagina de la manera mes precisa possible (Dos cognoms, adreça sencera, telèfon, correu electrònic,etc) per tal de poder fer arribar els carnets de ruta homologats.

Cal acceptar al mateix formulari el reglament de les brevets i la fulla d'excepció de responsabilitat per poder formalitzar la inscripció.

2. S’ha de fer l’ingrés al compte de «la Caixa» numero.:

IBAN: ES 52 2100 0217 2002 0067 4215

Important: Indicant al concepte el nom del inscrit i BR200.

3. Notificarem via email l'inscripció. De no ser així podeu contactar a brevetscambrils@gmail.com per si faltes alguna de les dades.

RECORDEU: es obligatori tenir llicencia de ciclisme en vigor i caldrà presentar-la en el moment de recollir el carnet de ruta. No serveixen llicencies de triatlo o qualsevol altre esport. El fet de no presentar-la comporta la exclusió de la participació a la brevet i no es retornara l’import de la inscripció.

El preu de la inscripció us dona dret a:

FORMULARI INSCRIPCIÓ