ΑΡΕΤΑΙΟΣ

Κέντρο Εκπαίδευσης

& Υπηρεσιών Υγείας Συνεταιρισμένων Φαρμακοποιών

Συνδεθείτε με την Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

Δημιουργήστε λογαριασμό ΕΔΩ

Δείτε πως λειτουργεί η πλατφόρμα ΕΔΩ

Κατάλογος μαθημάτων

(για να κάνετε εγγραφή σε μάθημα θα πρέπει προηγουμένως να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό εκπαιδευόμενου και να εισαχθείτε σε αυτόν)

Υπηρεσία εμβολιασμού ενηλίκων (ΙΝΤ274)


Το Κέντρο Εκπαίδευσης & Υπηρεσιών Υγείας Συνεταιρισμένων Φαρμακοποιών ΑΡΕΤΑΙΟΣ δημιουργήθηκε από την Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος (Ο.Σ.Φ.Ε.) το 2019 και πήρε το όνομα του από την πετυχημένη ομώνυμη δράση για την εκτίμηση κινδύνου Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ που είχε υλοποιηθεί στα φαρμακεία των συνεταιρισμένων φαρμακοποιών λίγα χρόνια νωρίτερα.

Το Κέντρο ΑΡΕΤΑΙΟΣ διοικητικά εντάσσεται στην Ο.Σ.Φ.Ε. αλλά λειτουργικά, και προκειμένου να δημιουργηθούν συνέργειες, εντάσσεται στην διασυνεταιριστική εταιρεία LogisCoop-ΠΑΝΣΥΦΑ.

Κεντρικός στόχος του ΑΡΕΤΑΙΟΣ είναι να ενδυναμώσει την προσπάθεια των συνεταιρισμένων και μη φαρμακοποιών να παρέχουν με τρόπο συστηματικό, αποτελεσματικό και αποδοτικό υπηρεσίες υγείας προς τους ασθενείς τους μέσα από τα φαρμακεία τους. Είναι ο δρόμος που επιλέγουμε για να αναδειχθεί η υπεραξία του φαρμακοποιού και να ενισχυθεί ο ασθενοκεντρικός και ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας του ελληνικού φαρμακείου ώστε φαρμακοποιός και φαρμακείο να αποτελέσουν αναπόσπαστο τμήμα του πρωτοβάθμιου συστήματος υγείας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια του ΑΡΕΤΑΙΟΥ έχουν οι άνθρωποι του, αυτοί που εργάζονται για να επιτευχτεί ο σκοπός του και στην προσπάθεια αυτή έχουν ως εργαλεία δύο τεχνολογικούς βραχίονες, την πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης AretaiosEdu.gr και την ενιαία πλατφόρμα υπηρεσιών AretaiosHealth.gr

Επικοινωνήστε με την ομάδα του ΑΡΕΤΑΙΟΣ στο info@aretaioshealth.gr