Linkedin

LinkedIn markedsføring

LinkedIn er verdens største faglige netværk med over 500 millioner bruger. Det er et netværk, hvor det hele handler om networking, og man kan få en masse nye kontakter. Desuden kan virksomheder også lede blandt brugerne for at se, hvem der kvalificeret til en eventuel stilling. Det er et oplagt medie for virksomheder at bruge, da man kan nå ud til rigtig mange mennesker, som er fagligt interesseret i det samme.

Derfor er det også oplagt at lade sig markedsføre på LinkedIn. På denne måde kan man nemlig udvide sit faglige netværk, som giver mulighed for både at finde nye medarbejder samt kunder.

LinkedIn annoncering

LinkedIn er en erhvervsorienteret social netværksside, hvor virksomheder har mulighed for at finde deres kommende medarbejder. Det er en side, hvorigennem man opretholder kontakt til sit professionelle netværk. LinkedIn er et oplagt valg at bruge, når man skal annoncer for sin virksomhed. Det er nemlig en rigtig god platform til at komme i kontakt med personer, som har samme præferencer, som din virksomhed.

At annoncere på LinkedIn er en metode til at udvide dit arbejdsnetværk. Dette gælder både i forhold til kunder, men det giver dig også muligheden for at finde nye dygtige medarbejder, som kan hjælpe din virksomhed endnu mere frem.