Facebook

Facebook markedsføring

Facebook er det mest populære sociale medie med omkring 1,5 milliarder brugere, og 250.000 nyoprettet hver dag. Det vil altså være et oplagt medie at benytte, når man skal markedsføre sin virksomhed. Det er nemlig en fantastisk platform til reklamer, da man kan nå ud til rigtig mange mennesker, unge som gamle.

Der kan være forskellige måder at markedsføre en virksomhed på Facebook. Man kan fx gøre brug af forskellige annoncer, både tekst-, billede- og videoannoncer. Mange virksomheder benytter sig også af Facebook konkurrencer. På denne måde kan man nemlig gøre opmærksom på sig selv, samtidig med at nogle heldige deltager kan afprøve ens produkt. Ved at lade sig markedsføre på Facebook har man mulighed for at udvide sin kundekreds, og komme ud til mange flere potentielle kunder.

Facebook konkurrencer

I dag er der rigtig mange måder, hvorpå man kan nå ud til forbrugerne på. En af de metoder, som i stor grad bliver brugt i dag, er Facebook konkurrencer. Facebook er det sociale medie, som når ud til allerflest mennesker, og derfor er det også det oplagte sted reklamere for sin virksomhed. Hvilken bedre metode end en konkurrence, for hvem elsker ikke give-aways?

Der er dog nogle faldgruber, man skal være opmærksom på, når man opretter en konkurrence. For det første skal man sørge for, at det produkt man giver væk har relevans for ens virksomhed. Desuden så er Facebook kommet ud med en række guidelines, som man skal overholde, når man laver en konkurrence. De fleste konkurrencer indebærer, at man skal like virksomheden/opslaget, og måske kommentere opslaget. Dette er også fuldstændig i overensstemmelse med Facebook´s guide. Dog indeholder mange af konkurrencerne, at man skal dele opslaget eller tagge sine venner, og ifølge guiden er dette ikke velset, og det kan faktisk fører til, at Facebook fjerner ens profil. Derfor er det altså rigtig vigtigt, at man holder sig opdateret, inden man laver en konkurrence.

Facebook for virksomheder

Facebook er det største sociale medie med 1,5 milliarder bruger, hvor der kommer flere 100.000 til hver dag. Det er altså en platform, hvor man kan komme ud til rigtig mange forbruger på en gang, som er i alle aldre. Rigtig mange virksomheder benytter sig af dette medie, med god grund. Facebook giver mulighed for at komme ud med til budskab på en nem og overskuelig måde.

Hvis vælger at bruge Facebook som virksomhed, så er det smart at oprette en offentlig side, hvor forbruger kan like denne, og følge med i virksomhedens hverdag. Desuden er konceptet med Facebook konkurrencer også meget fremskredent. På denne måde gør man nemlig opmærksom på, hvad virksomheden kan tilbyde, samtidig med at nogle heldige vindere for lov til at afprøve ens produkt. Facebook er helt klart en platform, som virksomheder burde benytte sig af, da man hurtigt kan nå ud til mange mennesker.