Welkom bij OKRA-Niel

Wat is OKRA?

Wat heeft OKRA-Niel te bieden?

Hoe voelt Okra Niel zich thuis in deze grote organisatie zoals hierboven uitgelegd? En hoe vullen wij in Niel de grote principes van Okra in?

Wij in Niel bouwden ons trefpunt 55+ uit tot ondertussen bijna 240 leden. Ons oudste actieve lid is 45 jaar ouder dan ons jongste. We bereiken dus een groot spectrum van de Nielse bevolking en proberen bijgevolg ons programma aan te passen aan een grote waaier van interesses en fysische mogelijkheden.

Iedere maand organiseren we een activiteit met het Paasfeest, Moederdagfeest, herfstfeest en Kerstfeest als jaarlijkse zekerheid. Maar er gebeurt daar meer dan zo maar aan tafel zitten, koffiedrinken en taart eten, en ondertussen babbelen. Bij ons wordt er gebadmintond, gefietst gewandeld en pétanque gespeeld. We hebben ook een line dancegroep, worden ook gezelschapsspellen gespeeld en sinds kort padellen wen ook.
Een paar keer per jaar trekken we erop uit voor een daguitstap en één keer per jaar maken we een meerdaagse buitenlandse reis.

Hierbij staat het contact en de vriendschap centraal. Je bent hierbij omringd door leeftijdsgenoten. En wat belangrijk is: het is allemaal best betaalbaar.

Ben je geïnteresseerd maar twijfel je nog? 
Kom dan gerust eens langs. Je kan immers een paar keer deelnemen aan activiteiten, waarna je dan pas dient te beslissen of je lid wil worden van OKRA-Niel.
Druk hier voor meer info over onze activiteiten.

Ben je overtuigd?
Vul dan de lidmaatschapsaanvraag in of neem gewoon contact op met onze teamleader: Guy Verheyden via e-mail of GSM 0497/84 65 00.

Het lidmaatschap van OKRA loopt van 1 januari tot 31 december en bedraagt voor een alleenstaande of gezinshoofd € 30.
Per gezin (alle gezinsleden wonen op hetzelfde adres) betaal je € 50.
Ben je een rusthuisbewoner of partner van een rusthuisbewoner maar woon je zelf nog thuis, betaal je maar € 12.
Wil je ook sporten dan betaal je € 10 extra voor de verzekering via OKRA-Sport+.

Je krijgt hier heel veel voor in de plaats.