Welkom

DE SPEELDATA VOOR NAJAAR 2019 ZIJN BEKEND.

INSCHRIJVEN IS WEER MOGELIJK. ZIE INFORMATIE

Midweek Volleybal Arnhem

Welkom op de website van Midweek Volleybal Arnhem. Op deze site willen we je nu en in de toekomst alle informatie tonen over de midweek-competitie. Deze site zal in de toekomst de bestaande midweek-facebook-pagina vervangen.

Deze pagina zal een overzicht bevatten van de deelnemende teams, het wedstrijdschema en niet onbelangrijk de standen na elke speelronde.

Nog niet bekend met de midweek? Daar gaan we snel verandering in brengen. De midweek volleybal competitie is een recreatieve volleybal competitie, die zoals je misschien wel raadt, op de woensdagavond wordt gespeeld. Een competitieronde bestaat uit 7 speelavonden en per speelavond speelt een team meestal 2 wedstrijden van 2 x 20 minuten. Er wordt gespeeld in 4 verschillende poules en na 7 avonden vindt de prijsuitreiking plaats. De bovenste 2 teams per poule promoveren en de laatste 2 team degraderen. Zo speel je al vrij snel op het niveau dat bij jouw team past en heb je dus wedstrijden tegen gelijkwaardige tegenstanders.

Het recreatieve karakter van de midweek-competitie wordt tevens benadrukt doordat er gemend wordt gespeeld. Er dienen minimaal 2 dames in het veld te staan, maar meer mag natuurlijk ook. Team zijn afkomstig van verenigingen in Arnhem en omgeving, maar ook vriendengroepen, buurtverenigingen, personeelsgroepen, enzovoorts spelen mee.

Alle wedstrijden worden gespeeld in de grote hal (1 tm 3) van sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem.