Welkom

Update Corona maatregelen (24-03-2020)

Het sportbedrijf Arnhem heeft tot en met 6 april alle sportaccommodaties in Arnhem gesloten. Daarnaast is door de rijksoverheid verboden tot 1 juni bijeenkomsten te houden. Aan een competitieavond van de midweekcompetitie doen al snel 250 volleyballers mee. Hierom kunnen we niet anders dan besluiten de midweekcompetitie dit jaar niet te zullen uitspelen. We gaan ons nu richten op het nieuwe seizoen. Hoe we dit gaan aanpakken met de poule-indeling zullen we jullie voor die tijd laten weten.

Blijf allemaal gezond en hopelijk tot volgend seizoen!

Midweek Volleybal Arnhem

Welkom op de website van Midweek Volleybal Arnhem. Op deze site willen we je nu en in de toekomst alle informatie tonen over de midweek-competitie. Deze competitie wordt al meer dan 30 jaar in Arnhem georganiseerd.

Deze website zal een overzicht bevatten van de deelnemende teams, het wedstrijdschema en niet onbelangrijk de standen na elke speelronde.

Nog niet bekend met de midweek? Daar gaan we snel verandering in brengen. De midweek volleybal competitie is een recreatieve volleybal competitie, die zoals je misschien wel raadt, op de woensdagavond wordt gespeeld. Een competitieronde bestaat uit 7 speelavonden en per speelavond speelt een team meestal 2 wedstrijden van 2 x 20 minuten. Er wordt gespeeld in 4 verschillende poules en na 7 avonden vindt de prijsuitreiking plaats. De bovenste 2 teams per poule promoveren en de laatste 2 team degraderen. Zo speel je al vrij snel op het niveau dat bij jouw team past en heb je dus wedstrijden tegen gelijkwaardige tegenstanders.

Het recreatieve karakter van de midweek-competitie wordt tevens benadrukt doordat er gemend wordt gespeeld. Er dienen minimaal 2 dames in het veld te staan, maar meer mag natuurlijk ook. Team zijn afkomstig van verenigingen in Arnhem en omgeving, maar ook vriendengroepen, buurtverenigingen, personeelsgroepen, enzovoorts spelen mee.

Naast een avond lekker volleyballen, dien je ook zo nu en dan een wedstrijd te fluiten en tellen. Dit is altijd maar 1 wedstrijd per avond.

Alle wedstrijden worden gespeeld in de grote hal (1 tm 3) van sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem. De ene week speel je om 19:45 uur en 21:15 uur. De andere week om 20:30 uur en 22:00 uur. Hoe lang je daarna met jouw team in het sportcafé de wedstrijden evalueert is geheel aan jou.

Perskindol heeft voor deelnemers van de midweek competitie een aantal proefverpakkingen met Gels beschikbaar gesteld. Deze zijn op de wedstrijdavond op te halen bij de wedstrijdleiding. OP = OP!