LA CATLLARÀS

EDICIÓ XVII - 10 de setembre de 2022 a les 8:30

SANT JULIÀ DE CERDANYOLA

Ja tenim a punt La Catllaràs 2022!

Apunteu-vos-ho a l'agenda: 10 de setembre de 2022 a les 8:30 del matí, a Sant Julià de Cerdanyola.

Ens fa molt feliços poder-vos anunciar la XVII Edició de La Catllaràs, després del parèntesi obligat per la pandèmia i d'haver-nos vist obligats a cancel·lar l'edició de 2019 per culpa del mal temps.

La Catllaràs, una cursa diferent

Els que ens coneixeu ja sabeu quines són les particularitats que fan de La Catllaràs una cursa tan especial:

  • Per suposat, transcorre per l'Espai d'Interès Natural del Catllaràs, aquest massís tan proper i alhora tan desconegut per a molts, feréstec, salvatge i sorprenent, on podreu gaudir del ciclisme pur envoltats sempre d'història, natura exuberant i vistes emocionants.

  • No competitiva. La Catllaràs és sempre una festa on gaudim dels paisatges, de les aturades, dels reptes de l'itinerari, del respecte per un entorn incomparable i, naturalment, de l'esmorzar popular!

  • Tres nivells (clica aquí per veure'n els perfils): la Llarga amb gran desnivell i trams tècnics per descobrir les raconades més espectaculars i desafiants; la Mitjana, menys tècnica però amb desnivell, exigència física i grandiosos panorames; i la Curta, per gaudir dels boscos i de la natura del Catllaràs en un itinerari accessible a tothom.

  • Variants de recorregut: el fet que sigui una cursa no competitiva ens permet preparar i senyalitzar una alternativa fàcil per als trams més tècnics. No importa si tens un mal dia o la duresa del Catllaràs t'esgota abans d'hora, sempre podràs gaudir de la cursa fins al final. Si estàs en plena forma, podràs gaudir de cadascun dels corriols, trialeres i reptes preparats pel nostre especialista.

  • Catllaràs Kids: per als pares o mares que volen venir amb els seus nens de 7 a 13 anys: una ruta fàcil guiada per monitors, amb un preu d'inscripció reduït tant per als nens com per als pares que els vulguin acompanyar, i que dóna també dret a l’esmorzar de botifarrada i la resta de serveis de la cursa.