Nyheter/News


Nyheter fra Kulturproduksjoner:

  • Kulturproduksjoner samarbeider i 2017 med muséet på Domkirkeodden på Hamar om flere teaterbegivenheter knyttet til Reformasjonsjubiléet.
  • Vi forbereder workshop, og forestillinger på festivalen "Noël de Marionette", i Kamerun nov-des 2017. Oppdragsgiver: Bana ba Africa. Mevirkende: 10 afrikanske skuespillere, Karen Høie, Svein Gundersen.
  • Vi forbereder forestillingen "Polaris", et samarbeid mellom Kulturproduksjoner og "Mr. Pejo's wandering Dolls", turnéforestilling med premiere i St. Petersburg og Hamar 2018. Manus og prosjektledelse: Karen Høie. Skuespillere: Karen Høie, Svein Gundersen. Regi og scenografi: Anna Skotinova.
  • I august hadde det internasjonale teaterprosjektet "Nortlantis - Die verlorene Stadt" premiere på Theater der Nacht i Tyskland. Skuespillere fra Estland, Tyskland, og Karen Høie og Svein Gundersen fra Kulturproduksjoner, Norge. Regi: Neville Tranter.
  • I januar 2017 avsluttet vi prosjektet "HraMoKa" i Slovakia, med workshop på Academy of fine Arts i Bratislava og produksjon/visninger av forestillingen "The death of the Puppeteers" til Åpningsseremonien på det nyrestaurerte barokkslottet i Modry Kamen som huser Slovakias Figurteatermuseum. Medvirkende: studenter fra Academy of Performing Arts i Bratislava, og fra Høgskolen i Oslo og Akershus. Regi: Svein Gundersen/Hilde Veronika Høie. Prosjektet var støttet av eea, norway grants og republikken Slovakia.
  • I mars-april 2017 deltok Karen Høie i en norsk-russisk forestilling: "En mors sonate" med teatergruppen Sadio og RuNo teater, som begge har base i Tromsø. Forestillingen ble spilt i Tromsø, og var støttet av Barentssekratariatet. Regi og scenografi: Igor Larin.
  • Svein Gundersen leder pt. Kulturprogrammet for Ingeborg Refling Hagen kulturhus - Fredheim.