Buffalo

Buffalo ryhmän mitat: Buffaloa voit tilata paitsi omilla mitoillasi, myös standardi määrämitoilla, joka on aina halvin ratkaisu. Yllä olevia mittoja voit muokata standardi mittaisina seuraavasti: Tuoli jonka leveys on 78 cm on saatavana myös leveydellä 83. Tuolin jonka korkeus on 76 cm, voit myös korottaa satndardi mittaan 91 cm jalka korkeudella 9 cm, jos halutaan korkeampia jalkoja esim. 13 cm nousee kokonaiskorkeus 95 cm:iin. Välimittana voit sitten tietysti tilata tuolileveyttä 83 cm myös selkäkorkeudella 91 cm.

Vastaavasti sohvamitat muuttuvat standardimitoilla sekäkorkeus + 15 cm ja tyynyleveys + 5cm / istuin.

Buffalo kulmasohvan mitat voit myös muunnella samalla tavalla kuin sohvaryhmillä. Standardi mittaisen kulmasohvan kaksinistuttavan sivun mitta on 207 cm ja kolmenistuttavalla sivulla 257 cm.

Kulmasohva mitataan aina L mitalla kulman takaa käsinojan laitaan seuraavasti: Buffalo 2 istuttavan siipi: Kulma 85 cm + tyyny 53 cm + tyyny 53 cm + käsinoja 16 cm = 207 cm.

Buffalo kulmasohvan mitat standardi kokoisena ovat käsinojan laidasta kulmantaakse, kahdenistuttavassa osassa 207 cm ja kolmenistuttavassa osassa 257 cm, standardi kokoja löytyy kyllä muissakin mitoissa, kysy siis rohkeasti onko sinulle sopivaa mittaa tilattavissa !