Arizona

Arizona sohvakalusto, tai kulmasohva valmistetaan tilaustyönä asiakkan valitsemalla päällisellä, joko nahka, tai kangasverhoilulla. Arizona on Kurikan Lakkitehtaan (Kulo) valmistama olohuoneen sohvaryhmä vaativaan makuun.

Arizona sohvaryhmän voit tilata kokoonpanolla, mikä parhaiten soveltuu hakuamaasi tilaan. Arizona sohvatuolin voit tilata tavanomaisena tuolina, tai reklinermekanismilla varustettuna. Sohvat ja kulmsohvat voit tilata määrämittaisina.

Standardi mitat ovat 6,5 cm korkuisilla jaloilla:

Tuolin leveys 105 cm, syvyys 100 cm ja korkeus 100 cm, 2 ist. sohva leveys = 165 cm ja 3 ist. sohva leveys = 225 cm

Arizona Kulmasohvan standardi mitta lasketaan aina L kirjaimen mukaisesti Nurkan mitta + sohva + käsinoja. Arizona nurkan mitta on 100 cm kahden istuttavan sohvan mitta on 110 cm ja käsinoja 21 cm. Kulmasohvien kokoonpano kerrotaan aina edestäpäin lukien vasemmalta oikealle. Esim. Ylläolevaa kulmasohvan kuvaa katsotaan edestäpäin ja silloin vasemmalla on 2 istuttava osa ja oikealla 3 istuttava osa, elikkä lukujärjestys vasemalta oikealle. Tilausjärjestelmissämme kirjaamme tilaukset aina koodilla, jos ylläolevan mukaisesta kulmasohvasta tehdään tilaus on koordi siinä 2 K 3, jos taas kolmenistuttava osa halutaan vasemalle ja kahdenistuttava osa oikealle on koordi 3 K 2. Jos ylläolevan kuvanmukaisesta kulmasohvasta tehdään tilaus on kordi 2 K 3 ja tämä kulmasohva vie seinänviereltä tilaa 231 cm * 291 cm. Jos asuntosi mitat ovat pienemmät, tai suuremmat, voit kertoa meille minkä mittaisen kulmasohvan haluaisit tilata, niin senhän me teemme !

Arizona reklainer tuoli voit tilata moottorilla toimivalla portaattomalla säädöllä, tai ilman moottoria kevyesti säädettävällä mekanismilla, jossa kaksi pysäytysasentoa, puolinojaava, tai lepoasento.